Hvordan å style krøllete hår With No Diffuser

May 3 by adminMassevis av produkter lover fantastiske resultater for krøllete lokker. En som har klart å levere på sine påstander er diffuser, et vedlegg hektet til en hårføner som setter stilen din i løpet av minutter. Selv om du ikke har en diffuser, er det fortsatt noen svært effektive og relativt enkle måter å piske krøller i form.

Bruksanvisning

1 De-floke håret mens det er vått og smidig å beskytte mot frizzing og brudd. Bruk wide-toothed kam eller fingrene for å bli kvitt floker og knuter. Hvis håret ditt er tykk, gre det ut i seksjoner, starter på tips og forsiktig jobbe deg til røttene.

2 Oppnå og opprettholde den stilen du ønsker ved å bruke de riktige produktene. For kinky eller grove krøller, leave-in balsam, kremer og oljer hjelpe håret å holde på fuktigheten og stil hele dagen. Mousse og gel med liten eller ingen alkohol er ideelle for krøllete eller bølgete hår som trenger definisjon, men kan bli tynget med tyngre produkter.

3 Få en bustete, bølget utseende med litt ekstra volum ved scrunching håret mens det tørker. Samle håret i nevene og klem fingrene sammen, som vrir ut en vaskeklut. Knuse håret sammen i seksjoner over hele hodet til du oppnår ønsket utseende. Ekstra gel eller holde spray kan være nødvendig, avhengig av hvor godt håret vil holde stilen.

4 Angi et bestemt krøller eller bølger mønster ved å tvinne håret sammen i to eller tre strenger. For finere hår teksturer, klipp, band eller bobby pins vil bidra til å holde vendinger på plass. To tråd vendinger vil gi et avkall utseende, mens tradisjonelle tre tråd pyntebånd vil gi en mer krympet utseende. La disse lufttørke hvis du har tid, eller bruke en hårføner på lav varme omgivelser. Når de er tørre, Rett og stil som ønsket. Dette kan også gjøres over natten og tatt ned neste dag uten oppstyr.

5 Sett den siste finpussen på skaut ved å legge noen curl-vennlig pomade eller en lett holde spray som Garnier Fructis 'Slank og Shine Anti-Fuktighet Hairspray. Legg en liten mengde serum eller spray-on glans til håret for å gi den en sunn glans.

Hint

  • Kjenn dine krøller for å finne de riktige produktene! Sjekk ut naturallycurly.com for en guide til å finne din curl type.
  • Ikke overdriv med de to eller tre tråd vendinger. Ideen er å gi en mer konsekvent, kontrollert mønster til krøllene, slik at mindre er faktisk mer. Du kan alltid skille dem etterpå hvis du ønsker mindre krøller.
  • Øk volumet ved å forsiktig dra og strekke håret utover fra røttene.
  • Styr klar av alkohol tunge produkter som zappe fuktighet og gir håret en crunchy utseende.
  • Regelmessig kammer eller børster vil skille håret for mye og føre til at curl mønsteret til å være tapt, og fremme frizz.

Related Posts