Hvordan å style krøllete hår uten en hårføner

December 26 by admin

Hvordan å style krøllete hår uten en hårføner


Krøllete hår har et rykte for å være tørr, vanskelig å håndtere og frizzy. Verre enda, føne krøllete hår har en tendens til å legge til frizziness og bidrar til å splitte ender og hodebunn skader. Curls også en tendens til å tilhøre tykke hoder av hår, noe som betyr en enorm mengde energi er brukt av stylist under usunn tørkeprosessen. Heldigvis finnes det en rekke frisyrer som ikke krever bruk av en hårføner, men la krøllene ser frisk, fuktig og stilig.

Bruksanvisning

1 Shampoo og pleie håret grundig. Under kondisjoneringsfasen, vil en bred kam bidra til at balsam når alle hårstrå din. Gre mens condition også bidrar til å forhindre knuter som kan utvikle seg etter skylling.

2 Massasje en leave-in conditioner inn i hodebunnen og arbeide det mot endene av håret med fingrene. Den leave-in conditioner er et separat produkt fra anlegget du skylt ut i dusjen. Leave-in balsam er en lett stoff som holder håret mykt og glatt uten vekten av kraftigere skylle-away conditioner.

3 Pat et håndkle på håret forsiktig og unngå rubbing. Abrasive rubbing kan føre til at håret til å frizz eller til pause som det tørker. Klappet håndkle på vått hode hjelper også gi leave-in conditioner på tide å slå seg inn i porene i hodebunnen og håret tråder, i stedet for å bli absorbert inn håndkleet.

4 Gre håret igjen med bred kam, skiller det inn en del uansett hvor du måtte ønske. Husk at over-gre eller børste kan faktisk skape mer frizz, så bare gre nok til å jevne ut eventuelle floker og for å skape en del.

5 Gni en liten mengde alkohol-fri, lett gel på de håndflatene og presse krøllene i en scrunching bevegelse. Hvis dette ikke skaper den effekten du ønsker, kan spiraling deler av håret rundt fingeren bidra til å gjøre en mer dramatisk curl. Den lette gel hjelper å holde krøllene på plass uten å tørke ut håret med skadelige, vektige kjemikalier.

Related Posts