Hvordan å style krøllete hår på en Guy

August 3 by admin

Hvordan å style krøllete hår på en Guy


Ser gode starter med en attraktiv, velstelt hår stil. Menn med krøllete hår kan idretten forskjellige stiler, avhengig av om de har en kort, medium eller lang hårklipp. For å holde krøllete hår ser kjekk, må du definere krøller samtidig unngå frizz. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke fuktighetsgivende sjampo og balsam, legge til en defrizzing krem ​​og pomade. Bruk en hårføner med en diffuser vedlegg, og dine krøllete låser vil snu hoder.

Bruksanvisning

1. Vask håret hver to til tre dager, ikke mer, med shampoo. Bruk fuktighetsgivende sjampo for vanskelig å administrere hår og grovt hår.

2 Bruk en fuktighetsgivende balsam. La den sitte i tre til fem minutter på håret. Skyll av med kaldt vann, som holder håret sjakter glatt.

3 Smør styling produkter på håret mens det fortsatt er vått. Fyll innsiden av håndflaten med en stor dose av en defrizzer eller curl enhancer produkt. Bruk den til håret når det er fuktig.

4 Sett en diffuser vedlegg på hårføner. Mens tørke håret, spole et par krøller rundt fingrene. Hvis du tørker håret med et håndkle, klem den forsiktig i stedet for å gni det. Dette vil definere krøllene. Du kan også luft-tørke håret.

5 gjelder forsiktig pomade med lette smørerier, bare til toppen av hodet - ikke hele veien gjennom. Dette vil skille krøllene og definere dem. Hvis håret er fint, hoppe over pomade, som vil veie håret ned for mye. Bruk en lettere fuktighetskrem i stedet.

Hint

  • Når håret er tørt, la det være. La produktene fungerer på håret.

Related Posts