Hvordan å style krøllete hår for skolen

August 20 by admin

Hvordan å style krøllete hår for skolen


Dag ut og dag inn, du går til skolen og se de samme menneskene. For å holde ting friskt, eksperimentere med forskjellige frisyrer og klær. Hvis du vanligvis ha håret rett, å eksperimentere med krøllete frisyrer legge interesse og variasjon. Krøllete stiler se ut som om de tok mye tid å oppnå, men de er faktisk relativt lett å trekke av.

Bruksanvisning

Curly hestehale

1 Tease håret på toppen og forsiktig glatt over ertet del med en liten kam. Børst håret mot toppen bakre delen av hodet og samle sammen, være forsiktig for ikke å forstyrre volumet opprettet fra erting. La noen få tråder ned rundt ansiktet og sikre resten av håret med et hår band.

2 Bruk en varme protectant til håret i hestehale og rundt ansiktet med en spray, eller bruk fingrene til å lett distribuere en krem.

3 Krøll håret med en oppvarmet krølltang i ett-tommers seksjoner før alt håret i hestehale er i krøllete lokker. Krøll håret venstre ned rundt ansiktet. Forsiktig skille krøllene med fingrene og topp med hårspray.

beachy Curls

4 Påfør en volumizing mousse å rengjøre, vått hår, scrunching på toppen for å lage kroppen. Føne håret ved hjelp av en rund pensel.

5 Krøll håret i 1-2-in. seksjoner med et bredt fat krølltang. Hold krølltangen opp ned slik at håndtaket peker mot taket. Pakk håret seksjon for seksjon rundt jern og klemme det stengt. Hold i noen sekunder og slipp. Veksle retning av krølltang for hvert hår seksjon, slik at klemmen vender motsatt vei. Dette vil skape motsatte krøller som ser ikke planlagt.

6 dyppe fingrene i en styling / texturizing krem og lett distribuere gjennom krøllene. Ifølge nyeste frisyrer, understreker denne frisyre større, bølgete krøller med mye definisjon, så bruken av en styling / texturizing krem ​​er nyttig.

Long Curls

7 Purchase clip-in hair extensions fra en lokal skjønnhet forsyning butikken for å matche fargen på håret ditt. Sørg for at de er enten ekte hår eller curlable. Påfør utvidelser ved å klippe dem på ditt ekte hår.

8 Krøll håret i 1 til 2 på. seksjoner med en oppvarmet krølltang. Hold strykejernet opp ned slik at håndtaket peker mot taket, vikle håret rundt den oppvarmede delen, og klemme. Hold i noen sekunder og slipp. Dette skaper naturlige spiraler som ikke er for stramt.

9. Påfør en glans serum til håret og topp med en lys-hold hårspray.

Halv-Up Curls

10 Krøll håret med krølltang i 1- til 2 i. Seksjoner.

11 Tease håret på kronen for å skape volum, og glatt over med en liten kam.

12 Samle håret på sidene og toppen og dra mot toppen baksiden av hodet, noe som skaper volum der håret ble ertet. Fest med stilig pinner og topp med en lys-hold hårspray.

Related Posts