Hvordan å plukke de beste African American Front Lace Parykker

June 3 by admin

Hvordan å plukke de beste African American Front Lace Parykker


Ved hjelp av denne guiden vil du lære hvordan du velger den beste African American foran blonder parykk for et naturlig utseende.

Bruksanvisning

1 African American front blonder parykker har blitt svært populære. Disse parykker er veldig naturlig i utseende, og gi den personen iført front-blonder parykk med allsidige styling muligheter. Disse parykker kan velges til å være en god match for den naturlige tekstur av svart hår, og som et resultat, kan være vanskelig å oppdage fra en persons egne hår.

2 Når du velger en front blonder parykk, vil den beste kampen for svart hår generelt være en parykk laget av kinesisk Yaki hår. Denne type hår er vanligvis rett, men det har en fantastisk micro kink tekstur til det som gir den utseendet rettet naturlig African American hår. Denne type hår er tykkere og grovere i konsistensen enn indisk Remy hår, og er ofte brukt i front-blonder parykker bæres av afroamerikanske kvinner som Beyonce og Tyra Banks.

3 En afrikansk amerikansk foran blonder parykk laget av kinesisk Yaki hår er veldig allsidig, og kan finnes i en rekke farger, alt fra lys brun til svart hår, og også nyanser av rødt og krøllet. Håret kan være krøllet og stylet ved hjelp av en krølltang eller varme valser. Mens curl er ikke permanent, vil det vare i flere dager, ligner på hvordan ditt eget hår ville oppføre seg hvis krøllet. En front-blonder parykk laget av kinesisk Yaki hår kan brukes i en rekke stilarter, inkludert stiler som trekker håret vekk fra ansiktet.

4 Når du velger en afroamerikansk foran blonder parykk, er det en rekke funksjoner du kan se etter som vil gjøre parykk fremstår som enda mer naturlig. En front-blonder parykk som har hånd bundet hår vil gi flere stylingmuligheter, fordi håret vil skille mer naturlig og enkelt. Noen av disse parykker selv har små "baby hår" bundet sammen foran hårfestet av parykk, som kan produsere et enda mer realistisk utseende. En god kvalitet blonder foran parykk kan bli stylet i samme slags stiler som naturlig svart hår.

Hint

  • Selv om en rekke front blonder parykker er tilgjengelig på Internett, noen kvinner foretrekker å handle for denne typen parykk i lokale butikker, slik at de kan prøve på noen parykker og få hjelp med å gjøre de riktige målinger.

Related Posts