Hvordan å krølle håret uten Frizz

July 6 by admin

Ingenting gir et hår mer kropp eller sprett enn silkeaktig, luksuriøse krøller. Kvinner har prøvd alt fra å rulle håret på suppebokser til svingete den på Bobby pins for å gi håret som naturlig krøllete utseende. Dessverre, hvis du ikke kjenner de riktige teknikkene for curling håret ditt, kan du ende opp med en krusete, flyktig frisyre som du ikke kan kontrollere. Hvis du alltid ønsket glatt, sexy låser, les videre for å lære hvordan å krølle håret uten frizz.

Bruksanvisning

1 Vask håret og bruke en balsam som er spesielt sammensatt for tørt eller krusete hår. Mens det er mange hårpleieprodukter å velge mellom på ditt lokale varehus eller apotek, de kan ikke konkurrere med kvaliteten på de som er tilgjengelig eksklusivt på frisører. Velg en sjampo og balsam som vil kontrollere frizz og holde håret fuktig å tillate det å krølle lettere.

2 Håndkle-tørke håret for å fjerne overflødig vann og påfør en lys, leave-in conditioner for å løsne floker.

3 Gre håret fra røttene til endene med en bred kam.

4 Påfør en glatting serum å temme krusete hår. En utjevning serum arbeider for å glatte teksturen i håret mens du legger en skinnende glans. Påfør en krone-størrelse mengde serum til endene av håret ditt, og jobbe deg opp mot røttene. Vær forsiktig med å bruke serum direkte til røttene for å unngå å gjøre håret ditt ser fet og skitten.

5 Påfør en generøs mengde hår gel eller innstillingen fuktighetskrem for å hjelpe håret hold curl. Velg en formel som er lett å unngå å veie håret ned og hemmer dens curling evne.

6 Sett håret med plast curlers. For å krølle håret uten frizz, må du velge et sett med valser som vil holde håret glatt under curling prosessen. Varme valser og curling strykejern kan skade håret og skum valser kan skape mer frizz. Rull en liten del av håret rundt hver rull, gjør sikkert at håret er glatt og flat mens du arbeider. Bruk små hjul til strammere krøller, store valser for løs, bouncy krøller, eller veksle mellom mellomstore og store valser for å oppnå en naturlig look.

7. La håret tørke helt og forsiktig fjerne rullene. Vær forsiktig med å trekke de krøller som du fjerne rullene.

8 Kjør fingrene gjennom håret ditt i stedet for å bruke en børste, kam eller hår hakke. Ved hjelp av en børste eller en kam vil føre til at håret frizz og et hår plukke din kan gjøre håret ditt ser trevlet. Finger-gre håret vil holde krøllene slank uten å forstyrre dem.

9 Spray håret lett med hårspray for å holde krøllene på plass.

Hint

  • Bruk av for mye glatting serum vil veie håret ned, hindre den fra curling og at det ser skittent.
  • Du må kanskje eksperimentere med ulike hårpleieprodukter å finne de som fungerer best for deg.
  • Hvis du vil vite mer om curling håret ditt, se Resources nedenfor.

Related Posts