Hvordan å kjøpe den beste BBQ Pit til den beste prisen

August 30 by admin

Hvordan å kjøpe den beste BBQ Pit til den beste prisen


Velge din første bbq gropen kan være en krevende oppgave. Det er bokstavelig talt hundrevis av produsenter som produserer bbq pits i alle tenkelige former og størrelser, og ikke minst pris. Du må vurdere pris, kvalitet, tilgjengelig plass, krevde oppmerksomhet, mengden mat du har tenkt på matlaging og hvilken type drivstoff du vil bruke før du kjøper en bbq gropen.

Bruksanvisning

1 Bestem hva slags drivstoff du vil bruke. BBQ groper er tilgjengelig i gass, kull og til og med elektriske modeller. Besøk http://www.masterofthepit.com for en detaljert titt på de ulike typer tilgjengelig.

2 Tenk hvor mye plass du har tilgjengelig, åpenbart du ikke ønsker å kjøpe en stor bbq gropen hvis du har planer om å sette den på balkongen. På den annen side en liten bærbar grill røyker kan være litt mangelfull i en 15 acre bakgård.

3 Røykere, avhengig av drivstoff du bruker, krever en viss oppmerksomhet. Elektriske de er praktisk talt "sett det og glem det" mens trekull røyker krever mye oppmerksomhet som temperaturen kan endres på grunn av vind, direkte sollys eller som kjøtt inne varmer opp.

4 Hvis du bare har tenkt på matlaging for din familie en liten bbq gropen er mer enn nok. Hvis du har planer om matlaging for partier eller i bulk, vil en større en være nødvendig.

5 Kvaliteten varierer der ute, må du se etter en god, stål, tykke vegger bbq gropen. Jo tykkere stål, jo bedre røyker hold det er temperatur. Også noen billigere modeller er veldig "lekk", og er ganske vanskelig å justere steketemperaturen. BBQ groper som er innstilt er det beste, men selvfølgelig vil koste mer.

Hint

  • Bestem hvordan "hands on" du vil at bbq gropen å være. Bryr du deg mer om sluttresultatet enn BBQ erfaring?
  • Kvalitet er viktig, innstilt, tykke vegger bbq pits gi bedre resultater.
  • Over stuffing en bbq gropen vil gi dårlige resultater, få en bbq gropen som er stor nok for ditt behov.
  • Kjører ut av kull i midten av en lang røyk sesjon kan være katastrofalt, vurdere gass eller elektrisk.

Related Posts