Hvordan å gjøre en vill og sprø Halloween Hairdo

September 25 by admin

Hvordan å gjøre en vill og sprø Halloween Hairdo


En vill og gal frisyre kan gjøre deg livet av festen på Halloween. Vill og sprø hår kan ta mange former, stiler, og til og med farger. Prøv en falsk mohawk (aka faux-hauk), brightly farget hår, eller ville fletter som en måte å legge til din Halloween moro. Halloween frisyre kan være så vill som fantasien din.

Bruksanvisning

faux Mohawk

1 Fukt håret. Plasser en stor mengde styling gel i håndflaten. Gni hendene sammen og tilsett gel til håret ditt. Kjør fingrene gjennom håret for å fordele gel. Gjenta til håret er belagt med gel.

2 Bøy deg fram, snu hodet opp ned slik at håret ditt til å falle fremover. Børst håret mot kronen på hodet. Samtidig sikte med hårføner (på en middels til høy innstilling) i samme retning som du pusser. Fortsett å flytte pensel og hårføner rundt hodet til håret er tørt.

3 For langt hår, samle håret på toppen av hodet i tre eller fire små hestehale, noe som gjør en rett rad på midten av hodet fra kronen mot halsen. Legg igjen et lag av håret ut ved hårfestet og langs sidene, slik at du kan glatt at håret over toppen av hestehaler for å skjule dem.

4 Bruk en kam, erte bunnen av mohawk området av håret ditt for å gi kroppen til å stå oppreist.

5 Før løfte hodet, legge til mer styling gel på begge sider av håret ditt, skyve håret sammen til en mohawk form. Spray rikelig med hårspray.

6 Fortsett å bøye forover til håret tørker og er stiv nok til å opprettholde mohawk form. Plasser Bobby pinner langs sidene av hodet på bunnen av mohawk.

7 Hvis det er nødvendig, lå på siden med et håndkle eller pappbit etter håret. Spray håret med mer hår spray og lå stille før det tørker.

farget hår

8 style håret som ønsket. Drapere en gammel håndkle eller skjorte over skuldrene for å beskytte klærne.

9 Hold boks med farget hår spray på 8 til 10 inches bort fra håret sikter mot det området du ønsker å farge. Trykk dysen kontinuerlig i ca 5 sekunder og flytt hårspray over håret.

10 Lag et mønster ved å spraye bare enkelte deler av håret ditt. For å få fullt farge håret, fortsette å spraye alle deler av håret. Lene seg frem og spray under lag av hår.

ville Braids

11 Fukt håret og gre gjennom det for å fjerne eventuelle floker. Plasser en stor mengde styling gel i håndflaten. Gni hendene sammen og tilsett gel til håret ditt. Kjør fingrene gjennom håret for å fordele gel.

12 Del håret i store deler over hele hodet, sikring hver med et hår band.

13 Løsne en del av håret. Del denne delen av håret inn i flere mindre deler. Fest hver i en liten hestehale med et hår band. Gjør håret i hver liten hestehale punkt i litt annen direkte peker ut fra hodebunnen.

14 Divide en liten del av håret i tre biter. Overlapping høyre ytre del av håret over midtstykket. Deretter overlapper den venstre ytre del av håret over midtstykket. Hold håret fast.

15 Gjenta overlappende hår til du kommer til slutten og har dannet en stram flette. Klem flettingen tett mellom to fingre. Fest enden av fletten med et hår band. Fortsett å danne små fletter over hele hodet.

Hint

  • En faux Mohawk fungerer best på mellomlangt hår; hvis håret er for lang tid vil det være vanskeligere å opprettholde stilen.

Related Posts