Hvordan å gjøre en Seaweed Mud hjemme

October 20 by admin

Hvordan å gjøre en Seaweed Mud hjemme


Laget av mineralrike leire gjørme og hav grønnsaker som er fulle av næringsstoffer og antioksidanter, er tang gjørme en skjønnhet produkt som brukes for ansiktsbehandling og kroppsinnpakning. Markedsførere av dyre tang gjørme produkter hevder at stoffet er "slanking", at det hjelper kroppen kaste uønsket fettceller. Hvorvidt dette er sant, kan du lage din egen tang gjørme fra bulk ingredienser for en brøkdel av prisen for mange retail produkter, og nyte effekten av behandlingen på huden din i komforten av ditt eget hjem.

Bruksanvisning

1 Bland leire slammet pulver med like deler vann i stor bolle og omrør inntil det er fullstendig blandet og til og med i konsistens.

2 Legg tørket tare og wakame tang til mix, smuldrer dem med hendene i små biter som du legger dem. Rør tang helt inn i blandingen inntil de er jevnt fordelt, å tilsette små mengder vann dersom slammet blir for tykk.

3 Hell pulverisert spirulina pulver inn i blandingen og rør godt til det er helt blandet.

4 Legg 20 til 30 dråper sitron eller annen eterisk olje til blandingen og rør godt. Andre essensielle oljer for å bruke inkludere mynte, oregano, timian og lavendel.

5 Spre et tykt lag av tang gjørme på kroppen din og massasje inn i huden din.

6 Pakk kroppen din med plastfolie over tang gjørme behandling og la på i to timer.

7 Pakk kroppen din og ta en varm dusj, forsiktig skrubbe tang gjørme ut av kroppen din.

8 Oppbevar tang gjørme i et lukket lokk krukke, på et kjølig og tørt sted vekk fra direkte lys.

Related Posts