Hvordan å gjøre en lav rotete hestehale

April 22 by admin

Hvordan å gjøre en lav rotete hestehale


Noen ganger de enkleste frisyrer er de mest attraktive. En enkel, rotete, lav hestehale har en sorgløs appell som fungerer i nesten enhver setting, fra kontoret til klubben. Den lave ponni fungerer best med hår som er minst skulder lengde. Enhver håret tekstur kan bli stylet i denne rotete, tilfeldig updo. Det endelige resultatet ser gjort uten å se for polert eller formell. Det kan være kledd opp med dekorative klipp, eller til venstre som er for en enkel, hverdagslige utseende.

Bruksanvisning

En børste ren, tørt hår for å fjerne eventuelle floker.

2 Samle håret i en hestehale på nakken din.

3 Pakk en elastisk gang rundt bunnen av hestehale. Som du vikle den rundt en gang til, ikke trekke hele ponni gjennom elastisk. I stedet trekker omtrent halvparten av ponni gjennom og la den andre halvparten. Gjør dette en gang til, trekke noe av håret gjennom elastisk og forlate noen ut. Dette vil skape en ugjort, rotete utseende.

4 Spill med ponni å få den perfekte rotete utseende. Trekk mer hår ut av elastisk hvis du vil at det skal se Messier. Du vil ha pigger av hår skyting ut av hestehale i forskjellige retninger.

5 Påfør en dråpe glans serum til håndflatene og glatt det langs sidene av hodet. Dette vil jevne seg flyaways langs sidene av hestehale og legge skinner til din frisyre.

6 Mist hestehale med hårspray for å holde stilen på plass.

Hint

  • Ta med hestehale over til den ene siden av hodet for en flørtende, siden ponytail.

Related Posts