Hvordan å gjøre Easy Hair Updos

June 24 by admin

Du trenger ikke å gå til en salong for å ha håret i en updo. Bruk av produkter og verktøy for fagfolk, kan du lage flere forskjellige typer updos. Disse updos kan vare opp til en hel dag, perfekt for den personen styling håret før du går ut for enten en hyggelig middag eller en lengre, mer formell hendelse som for eksempel et bryllup. Enten du ønsker å krølle eller rette håret, vil denne metoden kan du gjøre enkle hår updos.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for hva ser du går for. For eksempel bør du vite på forhånd om håret kommer til å bli slitt halvår eller hele opp.

2 Curl eller rette ut håret avhengig av hva ser du prøver å oppnå. Krøllete stiler skape mykere updos og rett updos tendens til å være mindre formell.

3 Mist en lett hold hårspray over hele håret. Dette vil skape en base for noen pinner eller klipp som du bruker for updo.

4 Bind tilbake en hestehale på senteret der updo vil bli.

5 Vri hestehale inn i et stramt bun. Opprette en bun ved foten av noen updo sikrer stilen og sparer tid.

6 Gre fingrene gjennom den delen av håret som du kommer til å trekke inn updo. Deretter begynner å jobbe håret rundt bun og pin den på plass. Updos er veldig visuelle stiler, og du må se på stilen tar form som du gjør det.

7 Fortsett til pin håret på plass til du er ferdig med updo.

8 Legg dekorative klipp eller pannebånd å fullføre utseendet.

Related Posts