Hvordan å forberede for din første International Flight

September 27 by admin

Hvordan å forberede for din første International Flight. Reiser i utlandet kan være skremmende, selv for den erfarne amerikanske reisende. Kunnskap om språk, skikker, lover og valuta vil hjelpe deg til å tilpasse seg et fremmed land. Det finnes også noen få ekstra sikkerhet forholdsregler du bør ta før ankomst til flyplassen. Når du er på flyplassen, er prosessen svært lik fanger en innenlands flyreise.

Bruksanvisning

Forskning Land

1 Finn ut om det er anbefalt vaksinasjoner for landet du besøker. Gjør en avtale med legen din for å få skuddene i god tid før planlagt avreise.

2 Les Department of State Consular Information ark for fremmed land. Det gir adgang informasjon, valutareguleringer, helsemessige bekymringer og annen relevant informasjon. Sjekk også om det er en reise rådgivende utstedt for din destinasjon.

3 Gjør deg kjent med lover og skikker av dine mottakerlandene. Du må overholde alle utenlandske lover.

4 Kjøpe kart og guidebøker på forhånd og ha dem i din håndbagasje.

5 Tenk på utenlandske landets forskjellige flyplassen alternativer og velge den som er mest praktisk og kostnadseffektivt.

Innsjekking på flyplassen

6 Sjekk med flyselskapet for å finne ut hvor lang tid i forveien bør du ankommer flyplassen; vanligvis minst to timer er anbefalt. Beregne ekstra tid hvis du trenger å finne parkering på flyplassen.

7 Ring flyselskapet eller sjekke webområdet for å finne ut om flyet er i rute før avreise til flyplassen.

8 Leder for flyselskapets billettlukene. Ikke bli overrasket hvis det er en lang rekke andre mennesker gjør det samme. Et annet alternativ er å sjekke bagasjen på curbside innsjekking og betale en tilleggsavgift eller spiss.

9 Gi et gyldig pass for hver passasjer. Du må søke om nytt pass minst seks uker i forveien for å få den av din avreisedato.

10 Motta en trykt boarding pass med tildelt sete nummer og avgang gate nummer. Du vil også motta boardingkort for tilkobling flyreiser.

11 Gi poser du ønsker å sjekke billetten agent som vil feste en sporings etikett til hver pose og deretter stifte en bagasjekvittering til konvolutten med ditt boarding pass. Bruk kvittering for å gjenvinne tapt bagasje til din destinasjon. Din bagasje vil automatisk bli overført til flyforbindelser.

12 Samarbeide med sikkerhetsagenter på telleren som trenger å søke bagasjen. Fortsett til sikkerhetskontrollen.

Pass Through Security

1. 3 Få i kø i sikkerhetskontrollen. Vise legitimasjon ditt bilde og boarding pass når du blir bedt av sikkerhetspersonell.

14 Sett carry-on elementer på transportbåndet.

15 Legg alle metallgjenstander, inkludert nøkler, mynter, klokke og mobiltelefon, i container for X-ray screening. Ta den bærbare datamaskinen fra sin sak og legg den i en plastbøtte.

16 Fjerne skoene dine, belte med metallspenne og ytre strøk og plassere disse elementene i en annen plast bin på transportbåndet.

17 Gå sakte gjennom metalldetektoren. Hvis alarmen går, vil sikkerhetspersonellet skanner du med en håndholdt wand for å identifisere metallgjenstand.

18 Samarbeide med sikkerhetspersonell hvis du er tilfeldig valgt for mer dyptgående screening for hånd. Normalt, når ett medlem av gruppen, selv et barn, er tilfeldig valgt, hele gruppen vil bli vist.

19 Samle alle dine personlige eiendeler og gå videre til porten.

Ombord i fly

20 Vent til porten til flyet er annonsert.

21 Pre-styret hvis du trenger hjelp eller reiser med små barn.

22 Få i kø når radnummer kalles.

23 Late boarding pass til gate agent som vil sette det gjennom den elektroniske skanneren og deretter returnere den til deg.

24 Ombord i flyet og finne din tildelte plass.

25 Oppbevare din carry-on i overhead bin eller under setet foran deg. Sett deg ned og ta på sikkerhetsbeltet. Lytt til sikkerhetsinformasjonen presenteres av flyvertinnene. Slapp av og nyt din første internasjonale flyturen.

Related Posts