Hvordan å dekorere med Stabilisert Pisket krem ​​Icing

August 24 by admin

Hvordan å dekorere med Stabilisert Pisket krem ​​Icing


Fagfolk har et bredt utvalg av pålegg til rådighet for å dekorere en kake. Butter kommer i en rekke ulike teksturer for ulike formål, kan fondant brukes til å lage en helt flat, glatt overflate, og royal icing gjør harde, nesten uslitelig dekorasjoner. En av de enkleste kake påfyll for kake er pisket krem, stabilisert ved tilsetning av ingredienser som melis, fløte av tartar eller gelatin. Stabilisert kremfløte har en konsistens som en marengs-type smørkrem, men er raskere å lage og lettere å jobbe med.

Bruksanvisning

1 Pipe en dekorativ omkrets av stabilisert pisket krem ​​rundt toppen av en kake som vil være dekorert med fersk eller konservert frukt. Dette vil bidra til å forhindre frukt eller fruktjuice lekker ned sidene av kaken.

2 Utforme en liten pute av stabilisert pisket krem ​​på hver skive av en kake og bruke det som en base for frisk frukt garnityr som jordbær. Den søtet pisket krem ​​utfyller bærsmaken og absorberer eventuelle saft før de kan misfarge kake glasur.

3 Bruk en myk, lett-rør pisket krem ​​for å lage dekorasjoner eller grenser rundt kaken. Det er lettere å jobbe med enn smørkrem og lettere å øse fra kaken hvis du gjør en feil.

4 Fyll mellom lag av en kake med stabilisert pisket krem, for å legge fylde og fuktighet med mindre fett enn en smørkrem. Pisket krem ​​kan også brukes som en ramme for å holde kringle krem ​​eller frukt fylling faller ut av kaken.

5 Isen en hel kake med stabilisert pisket krem, på samme måte som du bruker kokt icing eller lignende marengs basert smørkrem. Pisket krem ​​kan lett bli glattet til et profesjonelt utseende overflate eller venstre i rustikk, homestyle dusker og swirls.

Hint

  • Kaker avkjølt med pisket krem ​​må holdes nedkjølt inntil de blir servert, for å hindre tap av kvalitet. De bør spises den dagen de er laget.
  • Pisket krem ​​glasur er ikke egnet for bruk på svært varme, fuktige dager, da det vil bryte ned raskt når det er tatt ut av kjøleskapet.

Related Posts