Hvordan å dekorere med Ganache

November 8 by admin

Hvordan å dekorere med Ganache


Ganache er lik fondant ved at det er en kulinarisk materiale som er lett å arbeide med når dekorere desserter. Det kan formes, smeltet, og kutt i figurer. Ganache krever bare en enkel oppskrift og litt fantasi og grunnleggende ferdigheter til å skape interessante og deilig sjokolade pynt på kaker og cupcakes.

Bruksanvisning

ganache oppskrift

1 Hakk sjokoladen i mindre biter. Plasser disse bitene i rustfritt stål bolle.

2 Slå på en brenner til en middels innstilling. Legg en C. kremfløte, 2 ss. smør og 2 ss. sukker til en kasserolle. Rør ofte å grundig kombinere alle ingrediensene og fjerne eventuelle klumper. Ta med denne blandingen til en byll.

3 Hell blandingen over kasserolle sjokoladen i bollen. Dekk med plast og la den sitte i minst fem minutter for å gi sjokolade tid til å smelte. Rør godt for å skape en jevn sjokolade tekstur.

4 Bruk ganache umiddelbart å helle over kaker, eller kjøle den for prosjekter senere. La sjokoladen mix for å stille, men ikke bli for hardt; det fortsatt skal være smidig, nesten som glatt leire, når du arbeider med det senere.

dekorere ideer

5 Hvordan å dekorere med Ganache

Lag en blank overflate på kaken ved å helle varmt ganache direkte på den.

Bruk din ganache rett etter at du gjør det. Plasser en kake i en bakeplate. Hell den smeltede sjokoladen rett fra kjele på en kake. blandingen drapere sakte over kake kurver. La den sitte avkjøles før transport av kaken fra bakeplate.

6 Lag enkle krøller til toppen av cupcakes. Legg en stekeplate opp ned. Hell litt ganache i midten og spre den jevnt til ca 1/4-tommers tykke. Plasser i kjøleskap i 10 minutter. Plasser en metallspatel i en 45-graders vinkel over ganache. Trykk inn sjokoladen og presse til en del av det krøller seg. Gjenta dette trinnet. Fjern krøllene og legg dem på en plate med voks papir. Sett i kjøleskap til fast før du bruker dem.

7 Lage enkle cut-out former for kaker eller cupcakes. Hell litt ganache på voks papir. Spre til 1/8-tommers tykke. Chill sjokolade i noen minutter. Bruk en skarp kniv til å skjære ut noen figurer du ønsker fra enkle geometriske figurer til skisserer av dyr eller bruke en cookie cutter. Chill disse formene før du legger på kaker.

8 Bruk av denne blanding for ising i tillegg. Avkjøl blandingen til litt fast. Scoop det i en bolle. Beat det for hånd eller bruke en mikser å slå den på middels innstilling i to til tre minutter. Spre på kaken med en slikkepott eller rør den på. Sett ganache i en plastpose og klippe tuppen av til rør perler, swirls eller andre design på kaken.

Hint

  • Tillat desserter du plassere ganache på avkjøles helt. Hvis de fortsatt er varme, vil ganache smelte eller forbli oppvarmet.

Related Posts