Hvordan å dekorere med en sprøytepose

January 15 by admin

Hvordan å dekorere med en sprøytepose


Mat magasiner og bakeri skjermer har vakkert dekorerte kaker, cupcakes og cookies som kan virke vanskelig å gjenskape på egen hånd. Heldigvis kan du gjenskape de dekorative ising teknikker med piping poser, slik at profesjonelle bakere gjøre. Dekorer dine bakevarer med flere typer former og linjer ved hjelp av piping poser og utskiftbare dekoratør tips. Lær å ordentlig bruke poser og tips for de beste resultatene.

Bruksanvisning

1 Fest en dekoratør tips til en tom sprøytepose i henhold til instruksjonene. Bruk en spiss med en slutt hull som er formet hvordan du vil glasur å flyte.

2 Fyll den åpne enden av sprøytepose med romtemperert ising i den fargen du vil bruke. Velg tykkere glasur for dekorasjoner som trenger stivhet til å stå som en bustete blomst. Bruk medium icing for enkle polerte grenser og tynn glasur for skriving eller flate kanter og linjer. La det være minst 4 inches av posen uten fylling.

3 Ta tak i unfilled delen av posen med din dominerende hånd og hold den slik at du har kontroll over hele posen.

4 Trykk spissen på overflaten av kaken eller andre bakervare og bruke moderat trykk når du beveger tuppen over overflaten i den retningen du ønsker. Bruk fingertuppene på den andre hånden til å legge til ekstra kontroll til spissen av sprøytepose ved å føre den.

5 Slipp trykket på baksiden av posen for å stoppe strømmen av glasur som du løfter tuppen bort fra overflaten av bakt element.

Hint

  • Praksis gjør blomster, ord eller bølgete linjer ved å bevege spissen som en tegning blyant, når du mestrer å kontrollere strømmen av glasur.

Related Posts