Hvordan å blande klær mønstre

June 10 by admin

Hvordan å blande klær mønstre


En av de hotteste motetrender er å blande klær mønstre. Denne trenden åpner opp garderoben til dusinvis av nye muligheter, forutsatt at du på å velge riktig. Du ønsker å blande klær mønstre for en samlet ferdig utseende ikke en som synes du fikk kledd i mørket. Noen enkle råd hjelper deg å mikse klær mønstre med stil.

Bruksanvisning

1 Bo i samme farge familie. Du vil at mønstrene skal ha samme fargetone med visse farger som finnes i hver. Brown og oransje pledd kan arbeide med en brun og oransje floral design, men vil ikke fungere med rosa og grønne roser.

2 Varier mønster størrelser. Hvis pledd skjer for å være store og høyt, koble den med noe som har en delikat mønster, som små roser med ørsmå vinstokker.

3 Spill med prikker. Prikker er et enkelt valg å blande, siden de ikke er overbelastes med mange detaljer og kan mesh godt med en rekke andre mønstre.

4 Kontroller at minst ett element er skreddersydd. Med mindre du ønsker å ende opp som ser ut som en gigantisk draperi fabrikken, velger du en formtilpasset bluse med en flytende skjørt. Eller gå for en blyant skjørt med en boxy toppen.

5 Accessorize. Mønstre trenger ikke å være begrenset til topper og bunner. Du kan blande mer subtilt med et skjerf, sko, lue eller belte som spiller på de mønstrene du har valgt.

6 Vær snaut med smykker. Siden klærne er allerede gjør en dristig uttalelse, holde smykker enkel og minimalistisk. Ikke ha gigantiske baubles på toppen av to ville mønstre eller du kan lett ligne en bruktbutikk bin.

Hint

  • Slitasje mønster valg med selvtillit. Blanding klær mønstre kan gjøre deg til å føle som om du går ut en lem. Det er fordi du er. Men bære dine valg med tillit, ikke sunket sammen som om du venter på at noen skal si at du er kledd som en klovn.
  • Svart-hvitt-mønstre er en enkel måte å prøve seg på trenden før du bygger opp mer selvtillit.
  • Bland aldri dyreprint.
  • Bland aldri stjerner og striper med mindre du tilfeldigvis være marsjerende i et Independence Day parade.

Related Posts