Hvordan å behandle hud Med Fraxel Laser

May 4 by admin

Fraxel Laser behandling forbedrer utseendet på huden ved å behandle mikroskopiske soner en om gangen for å hjelpe huden leges komfortabelt. Lasere er effektive i å redusere rynker, eliminere alder flekker, forbedre hudens tekstur, tone og pore størrelse og forbedre den generelle utseendet på ansikt, hals, bryst og hender.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med legen din for å utarbeide et behandlingsregime som er riktig for deg. Kliniske studier anbefaler tre til fem økter, med to til fire uker mellom hver. Mens resultatene kan sees umiddelbart, kan forbedringer fortsette i to til tre måneder.

2 Forbered huden din for behandling. Vaskes det området som skal behandles. Påfør en aktuell bedøvelse og tillate en time å tre i kraft.

3 Rett Fraxel laser på små seksjoner av gangen. Laseren trenger dypt inn i huden og arbeider for å fjerne pigmenterte hudceller. Kroppen begynner umiddelbart å skape nye, sunnere og strammere hud celler for å erstatte de gamle, pigmenterte seg.

4 Fjern bedøvelse og vaske ansiktet med Fraxel Foaming Cleanser. Følg opp med Antioxidant Infusion Serum og Deep Hydration maske i 15 minutter. Til slutt legges Fraxel Daily Moisturizer.

5 Forvent å føle en mild solbrenthet for timen etter inngrepet. Når det brenner forsvinner, er en rosa fargetone normal for neste uke. Enhver hevelse vanligvis går unna i to til tre dager. Du kan bruke sminke og barbere kort tid etter behandling.

Hint

  • Fraxel laserbehandling bør utføres av profesjonelt sertifisert hudleger og / eller plastikkirurger.
  • Mens noen mennesker føler seg godt nok til å gå tilbake til arbeid etter inngrepet, andre trenger mer tid og velger å ta fri fra arbeid og aktiviteter.

Related Posts