Hvor går du på din første tur til Hawaii?

April 1 by admin

Går til Hawaii er en drøm ferie for mange. Det er så mye å se og gjøre på hver av øyene som du sannsynligvis ikke vil få til alt på første turen. Hver øy gir muligheter for opplevelser på land og i havet, og hver har unike severdigheter å oppleve. Her er noen av de viktigste øyene å vurdere å besøke i løpet av turen til Hawaii.

Oahu

Oahu er den viktigste øya Hawaii og hjem til Honolulu. På denne øya, kan du oppleve bylivet samt frodige regnskoger og uberørte strender. Første stopp for å gjøre i Oahu er Wakiki Beach, og hvis du har barn Wakiki Aquarium. Hvis du liker historiske severdigheter, så sørg for å se Pearl Harbor. Få lunsj i Honolulu Chinatown, og deretter hodet til North Shore, der TV-serien LOST er filmet. Det er også hjemmet til noen av Hawaiis beste surfing.

Maui

I Maui kan du gå opp den sovende vulkanen Haleakala og selv gå gjennom krateret. Sørg for å ta et kamera fordi visningene på 10.000 fot er spektakulære. Ned igjen ved havnivå, kan du ta en seiler dagstur til Lanai, den minste av øyene, som inkluderer måltider og snorkling. Hvis du har tid til å stoppe på Lanai, tilbyr øya ridning. Kysten av Maui blir de av Lanai og Molokai som en Knølhval National Marine Sanctuary, så ikke gå glipp av sjansen til å gå hvalsafari!

Kauai

Se Kauai fra luften på en helikoptertur. Prisene er vanligvis rundt $ 150 per person, men den spektakulære utsikten over øya og dens omgivelser er verdt det. Kauai har også de eneste farbare elver i Hawaii, og kajakkpadling dem er en fin måte å se øya. Gå snorkling eller dykking å se undersiden av Kauai.

Hawaii (The Big Island)

Hawaiis Big Island er fortsatt økende, og du kan selv se lava strømmer. Etter å ha sjekket ut lava, gå til Puuhonua O Honaunau National Park og se et gammelt tempel omgitt av utskårne gudebilder. Hvis du ikke får en sjanse til å se hvaler ennå, har du en annen når de passerer utenfor Kona kysten fra desember til april. Til slutt kan du kjøpe alle slags fersk sjømat og lokale råvarer fra bondens marked i Hilo.

Related Posts