Hvor er Dubai Mall?

June 8 by admin

Dubai Mall er det største kjøpesenteret på hele planeten. Bygget i Dubai, i den lille Middle Eastern nasjon av De forente arabiske emirater, har kjøpesenteret en forbløffende 1200 butikker. Etter å ha åpnet den 4. november 2008, er Dubai Mall også en av de nyeste kjøpesentrene på planeten.

Geografi

Dubai Mall ligger i Dubai, som er både hovedstaden og største by i Midtøsten-nasjonen De forente arabiske emirater. Byen Dubai ligger langs Persiabukta kysten av landet og er ved havnivå. Dubai aksjer grenser med Sharjah til nordøst, Abu Dhabi i sør og Oman i sørøst.

Egenskaper

Dubai er direkte i den arabiske ørkenen. Mye av byen har sandørkenmønstre som følge av dette. Sanden er stort sett koraller og knuste skjell. Rett ved den flate ørkenen i Dubai er de vestlige Hajarfjellene, som går langs Dubai grensen til Oman.

fordeler

I byen Dubai, er det faktisk ikke så veldig vanskelig å finne Dubai Mall fordi det er rett ved siden av den største tårnet i verden, kalt Burj Dubai. For å finne kjøpesenteret, bør sjåførene i Dubai kjører langs First Interchange og deretter gå sammen Financial Centre Road (som pleide å bli kalt Doha Street). Deretter bør sjåførene kunne skimte innfartsveien til kjøpesenter på sin høyre side. Ta avkjøringen til Financial Centre Road fra First Interchange.

Expert Insight

Dubai Mall ligger i travle, livlig og sentralt område i Dubai. Ikke bare er det like ved Burj Dubai, den er også i umiddelbar nærhet til noen andre kjente landemerker og bygninger i Dubai. The Old Town Island, Souk Bahar, Qamardeen Hotel og Emaar Square ligger alle innen gangavstand fra den massive kjøpesenter.

Potensielle

Hvis du bor langt borte fra Dubai og ønsker å besøke Dubai Mall, sjekk reise nettsteder som billige billetter, Orbitz, Expedia, Priceline og Travelocity for pakker og billige flybilletter for å reise til Dubai. Hvis du kjøper billetter et par måneder i forveien, bruker noen av disse nettstedene, vil du sannsynligvis finne en rimelig flytur pris. Da vil du være godt på vei til å besøke denne splitter nye, enorme kjøpesenteret i Midt-Østen.

Related Posts