Hvor er det Stone Mountain Memorial ligger?

March 21 by admin

Hvor er det Stone Mountain Memorial ligger?


The Stone Mountain Memorial er like nordøst for Atlanta i byen Stone Mountain, Georgia. Denne populære attraksjonen trekker mer enn 4 millioner besøkende hvert år. Skåret på en kuppel av granitt som står mer enn 700 fot høy, betaler Mount Rushmore lignende skulptur hyllest til heltene fra borgerkrigen. Selve parken inneholder 3200 dekar av naturlige og menneskeskapte attraksjoner.

Geografi

Bare 10 minutter fra Atlanta, er Stone Mountain i hovedstadsområdet DeKalb County. Det er en del av et stort belte av granitt som går langs den vestlige kanten av Piemonte fjellkjeden. Stående 1,683 fot over havet, går det ca 9 miles under jorden. Den foten av fjellet er ca 5 miles i omkrets. På omtrent 700 fot over de omkringliggende Georgia Piemonte-fjellene, kan det ses fra Amicalola Falls State Park og Kennesaw Mountain.

The Civil War Memorial

I 1912 forente Daughters of the Confederacy charter medlem Helen Plane begynte å gjennomføre en plan for et minnesmerke til den avdøde general Robert E. Lee skåret på nordsiden av Stone Mountain. Pengeinnsamlingen problemer og problemer med tre forskjellige skulptører fulgt, men til slutt skulpturen ble innviet i 1970. Det har generalene Lee og Stonewall Jackson, og president Jefferson Davis. Hele skulpturen måler tre mål og står 400 fot over bakken.

attraksjoner

I løpet av sommermånedene, er en Lasershow Spectacular spilles direkte på overflaten av Memorial carving. En patriotisk hyllest til sørstatene, kombinerer showet fyrverkeri, laser lys, klassisk og populærmusikk og slutter med Star Spangled Banner. Andre attraksjoner inkluderer Sky Hike, toppmøtet Skyride, en Antebellum Plantation og en Scenic Railroad.

Veibeskrivelse

Stone Mountain er ca 15 miles nordøst for sentrum Atlanta. Det er tilgjengelig fra Interstate 285, som er den ytre sløyfe som sirkler Atlanta. Ta Exit 39B fra I-285, noe som fører til USA 78. Stone Mountain Parkway, som tar deg til inngangen til parken, er åtte miles øst på Exit 8 på amerikanske 78.

Related Posts