Hvor befinner Winter Coats for Kids

June 23 by admin

Hvor befinner Winter Coats for Kids


Vinter jakker for barn bør kjøpes like før vintersesongen. Det kalde været kan komme tidlig, men hvis du har ting planlagt på forhånd, vil du være forberedt. Avhengig av hvor du bor, kan kaldt vær være året rundt. Hvis det er tilfelle, bør en ny vinterjakke kjøpes når den nåværende blir for trangt for barnet å bære. En riktig størrelse, vil sørge for at barnet holder seg varm. Et barns kropp og armer bør være fullt dekket. Vinterfrakk kan kjøpes på de fleste kjøpesentre og klær butikker. De fleste butikker bare selger dem rett før sesongen starter, men noen butikker på nettet selger vinterfrakk året.

på nett

Vinter jakker for barn kan kjøpes hele året på Amazon.com, Winterkids.com og Ebay.com. Ebay.com er en auksjon området - og til, kan det ikke være noen strøk tilgjengelig, men mesteparten av tiden dette er ikke tilfelle. Vinterfrakk kan også kjøpes på store klær butikker på nettet, slik som Oldnavy.com, Walmart.com, Childrensplace.com og Gap.com.

Klær Butikker

De fleste klær butikker, ikke på nettet, bare selge vinterfrakk under og like før vintersesongen starter. Disse butikkene er: Walmart, Old Navy, Gap, Abercrombie Kids, Gymboree, Barnas Place, Kmart, JC Penney og Sears. På svart fredag, dagen etter Thanksgiving, og mange av disse butikkene har salg der du kan kjøpe vinterfrakk for barn mye billigere enn på vanlige dager.

Thrift Stores

Når pengene er stramt, ikke vær redd for å gå sparsommelighet shopping. Du kan også finne en brukt pels på loppemarkedet eller et verft salg. Når du kjøper en brukt pels, gjøre en grundig undersøkelse av pelsen. Sjekk glidelås og knapper for å sørge for at de er der og i god stand. Se etter eventuelle flekker eller rifter på innsiden og utsiden av pelsen. Smell pelsen for å sørge for at det ikke lukter av mugg eller noe annet. Mesteparten av tiden, kan lukt elimineres ved vasking av pelsen. Før du kjøper en frakk som du trenger for å vaske eller sy, spør de ansatte om det er en returrett.

Materiell

Like før vintersesongen, vil mange kirker og lokale organisasjoner holder vinterklær giveaways. Disse trekninger er å gi lav inntekt familier med varme klær for den kommende sesongen. For å finne ut hvor disse trekninger vil bli holdt i ditt område, gå til din lokale hjemløse ly, velferd kontoret eller kirke. De ansatte vil peke deg i riktig retning. Du kan også sende e-post til Coats for Kids fundament, og de kan være i stand til å hjelpe. Du kan legge inn en gratis annonse på Freecycle.org ber om en vinterjakke for barnet ditt. Freecycle.org er et nettsted som tillater folk å legge ut gjenstander de er villige til å gi bort gratis, og lar folk som er ute etter visse elementer for å også lage innlegg.

betraktninger

Alle vinterfrakk, ny eller brukt, bør vaskes før du lar barnet ditt bære dem. De fleste strøk kan vaskes i vaskemaskin. Sjekk kodene inne i pelsen for vasking og tørking instruksjoner. Hvis du skal tørke pelsen, vurdere hvordan det passer barnet ditt. Noen ganger, noen ting krympe litt den første gangen de er tørket. Pass på at pelsen vil holde barnet varmt nok til å tåle de forut temperaturer vintersesongen vil bringe. Hvis nødvendig, kjøp en lue eller et skjerf for å sikre at barnet vil bli varm.

Related Posts