Hvor å Feilfri Satin Material

October 11 by admin

Hvor å Feilfri Satin Material


Satin er et vakkert stoff for klær og sko; men det kan være en utfordring å rengjøre. Rengjøring satin riktig er integrert til å opprettholde sin farge og mykhet. Hvis du har en rotete stykke sateng stoff som trenger en god ren, lære de riktige skritt for å bli kvitt den flekken.

Bruksanvisning

1 Bløtlegg flekken i club soda i ca 10 minutter; Dette vil bidra til å forhindre det fra å sette. Hvis det er en eldre flekken, vil dette bidra til å løsne opp litt.

2 Snu stoffet med vrangen ut og bland sammen en løsning av ½ kopp mild, bleike fritt vaskemiddel med 3 kopper varmt vann og suge stoffet i det for en annen 10 minutter eller så.

3 Gni forsiktig sateng stoff med en svamp, trykke lett å utslette bort flekken og skyve den ut. Sug i din løsning for ytterligere 5 til 10 minutter, og gjenta til flekken er fjernet.

4 Skyll stoff med litt varmt vann og legg den flatt eller henge den til tørk. Ikke vri ut eller sette satin i tørketrommelen, da dette vil ødelegge stoffet.

Hint

  • Aldri jern stoff med et varmt strykejern, og aldri bruke damp på satin stoff.
  • Hvis du vasker stoffet selv ikke fungerer, ta stoffet til ditt lokale renseri.
  • Du kan også prøve soaking din plagg i en blanding av varmt vann og natron for å hindre at flekken fra å sette, og å løsne det opp.

Related Posts