Hvor å Endre navle ringer

September 24 by admin

Body smykker, slik som navle ringene kan bli endret for å koordinere med et antrekk eller bare for moro skyld. Siden det er en rekke vektstenger, loops og dingler varianter og blir komfortable med å endre navle ring vil tillate deg å vise frem din piercing. Les videre for å lære hvordan du endrer navle ringene.

Bruksanvisning

1 Endre en navle ring for første gang kan være litt vanskelig. Siden det kan ta tre til 12 måneder for en navle, eller navlen, piercing å helbrede, vil det være en stund før du kan endre piercing trygt. Etter navlen piercing har visselig grodd, kan du begynne å tenke på å endre din navle ring.

2 Mens piercing er healing, kan du handle for navle ringene. Det er flere å velge mellom, inkludert ringer, vektstenger, snører smykker og selv plast aliaser for gravide mager, eller for de som trenger å få en abdominal B-ray. Sørg for å vite måleren, eller tykkelse, av den opprinnelige smykker, slik at du kan kjøpe riktig størrelse på nye smykker.

3 Når piercing begynner å spinne fritt, har ingen helbredende skorpe rundt piercing området og er fri for infeksjon eller hovne vev, er du klar til å endre din navle ring.

4 Rengjør navlen området før du endrer piercing for første gang. Du ønsker ikke å tilfeldigvis introdusere bakterier inn i den nylig helbredet piercing stedet. Under en dusj, vask området med såpe og vann. rotere forsiktig piercing, slik at hele stykke smykker kan vaskes. Tillat vann og såpe for å strømme inn i navlen, og skyll grundig.

5 Etter dusjen, legge ned slik at du kan få fri tilgang til navlen. Har den nye smykke klar. Pass på at den nye smykke er blitt renset, eller rengjøre den forsiktig ved å dyppe den i teknisk sprit.

6 begynne forsiktig fjerne den gamle navle ring ved å skru ballen som holder den på plass. Sette ballen til side, og ta ut piercingen. Sett det til side for å bli renset. Nøye bruke en liten skvett av antibiotisk salve til navlen piercing stedet. Dette vil bidra til å forhindre smitte når du setter inn en ny del av smykker.

7 Tre nye smykke gjennom navlen og sikker med ballen eller endestykker. Noen smykker krever ikke et lukkestykke, som u-formet smykker. Etter at du har endret din navle ring, holde et øye med han piercing stedet for tegn på irritasjon eller infeksjon. Hvis området blir varm eller kløende, bruke litt antibiotika salve. Hvis den gjør ingen t leges i en dag eller to, bør du oppsøke lege for å behandle infeksjonen.

Related Posts