Hvor å Endre Armitron Links

April 7 by admin

Noen scuffed og riper lenker trenger ikke å bety å bli kvitt din favoritt Armitron se bandet. De fleste gullsmeder vil reparere klokken bandet for en avgift, men du kan spare tid og penger ved å utføre den samme reparasjon hjemme. Med noen få enkle verktøy og noen reserve linker fra Armitron, kan du endre marred bandet linker for nye i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Legg din Armitron se forsiden ned på et mykt håndkle eller klut; Dette vil beskytte ansiktet av uret fra å opprettholde skraper eller riper i bandet reparasjonsprosessen. Undersøk baksiden av klokken bandet å finne ut hvilke koblinger er flyttbare. Armitron markerer baksiden av hver fjernbar kobling med en liten pil.

2 Se på kanten av Armitron se bandet og merk metallpinnene som holder hver kobling på plass. Fjerne en lenke fra bandet ved å fjerne metallpinnene på begge sider av denne koblingen. Bruk den lange, tynne tuppen av en klokke pin flytting verktøyet, noen ganger kalt en klokke pin pusher, for å tvinge ut stiften av bandet; gravert piler indikerer hvilken retning pinnene skal skyves. Reservere fjernet nålene.

3 Sett en ny link i uret bandet for å erstatte den du fjernet. Rett inn den nye watch koblingen med slutten bandet koblingen og sette inn en av reserverte nålene. Skyv inn pinnen til den er i flukt med kanten av bandet. Om nødvendig, bruk en liten gullsmed klubbe eller urmaker hammer for å banke forsiktig på pinnen.

4 Monter din Armitron bandet å full klokken reparasjon. Juster de to ende lenker og satt i en annen av de reserverte nålene.

Related Posts