Hvilket flyselskap flyr til Maui, Hawaii?

April 16 by admin

Hvilket flyselskap flyr til Maui, Hawaii?


Maui er Hawaii nest mest besøkte øya etter Oahu, og det er hjem til Hawaii nest travleste flyplass. En av "Conde Nast Traveler" lesernes beste øyene i verden i 20 år på rad, fra publikasjonen, er Maui rangert eksepsjonelt høy for sin natur og atmosfære. Det er hvalen hovedstaden i Hawaii og hjem til den frodige Hana Coast, med fryktinngytende fossefall, strender og Haleakala National Park. Når du flyr fra fastlandet USA til Maui, kan du velge blant mange flyselskaper og flyreiser.

Flying Into Kahului

Kahului Airport på Maui plass til full størrelse luftfartsselskaper fra USA fastlandet og andre Hawaii. Som for offentliggjøring, det har de nyeste fasiliteter og de fleste flyreiser etter Honolulu. Flyene lander på en av de to rullebanene på land broen som forbinder Haleakala Volcano og West Maui Mountain Range, gir Maui slagordet "The Valley Isle". Flyselskaper som flyr fra USA fastlandet til Kahului, inkluderer US Airways, og Alaska, amerikansk, Continental, Delta, United, Pacific Wings og Hawaiian Airlines. Direkteflyvninger til Kahului fra fastlandet går fra mer enn 20 byer, ifølge Seat Guru.com. Inter-øya flyreiser leveres av Hawaiian Airlines, Mokulele Airlines og Island Air. Bakketransport på Kahului omfatter åtte store bilutleie selskapene, skyttelbusser til Maui viktigste hotellets områder og kollektivtransport.

Hana og West Maui Flyplasser

De som finner den naturskjønne motorveien til Hana mer opprivende enn himmelsk kan fly inn Hana Airport på en commuter flytur fra Kahului Airport eller en inter-øya fly. Hawaiian Air, Mokulele og Island Air tjene Hana Airport. Ground transport er begrenset til hotellet skyttelbussene og turer. Kapalua Airport i West Maui, 3 miles fra ferie stranden i Kaanapali og 7 miles fra Lahaina Harbor, serverer kommersielle propellfly og luft drosjer. Du kan fly til Kahalui Airport fra Honolulu International og noen av naboøya lufthavner på Hawaii, Mokulele eller Island Air. Ground transport er begrenset til en drosje eller forhåndsavtalt pickup service, for eksempel en høflig van fra hotellet.

Flyselskaper Vedlikehold Maui Countys mindre øyer

I Maui County, gjør øyene Lanai og Molokai ikke få så mange besøk som sin større søster øya, men er vel verdt en tur. Ri et muldyr på Molokai opp og ned noen av de høyeste klippene i verden; få bortskjemt på en Lanai luksuriøs resort. Begge øyene tilbyr miles av rolige strender. For å nå enten øy, bestille en inter-island flytur: Mokulele Airlines flyr til Molokai og Lanai fra Maui tre flyplasser, Honolulu og noen av naboøyene. Island Air flyr fra Honolulu til Lanai. Hawaiian Airlines kan få deg til Molokai eller Lanai fra Maui Kahului Airport eller Honolulu International, samt fra noen av naboøya flyplasser. Hvis du allerede er på hovedøya Maui, kan du i stedet ta en ferge til Lanai eller Molokai.

Flyselskaper til Inter-Island Flyvninger til Maui

Mange flyselskaper har direkte og selv direkteflyvninger til Kahului Airport på Maui - men hvis flyet ditt krever at du overfører i Honolulu, har du tre flyselskaper å velge mellom: Hawaiian Airlines flyr fra Honolulu til Kahului. Mokulele tilbyr flyreiser fra Honolulu til Kahului og mindre Kapalua Airport i West Maui. Island Air flyr fra Honolulu til Kahului. Island Air flyr twin-motor turboprop fly, og Mokulele har en flåte på enmotors turboprop fly, som flyr lavere enn de store jetfly, noe som gir deg bedre og mer spennende utsikt. Hvis du må bytte fly i Honolulu, fortvil ikke. Det er bare en 20- til 30-minutters flytur til Maui. Selv om det tar tid å få ut en plan og over til andre, skyttelbussene kontinuerlig ta passasjerer fra hovedterminalen til inter-øya terminal. Honolulu International er en vakker, utendørs anlegg.

Related Posts