Hvilket flyselskap flyr til Grand Cayman Islands?

August 5 by admin

Hvilket flyselskap flyr til Grand Cayman Islands?


En britisk oversjøisk territorium i den vestlige Karibien, som ligger bare 480 miles fra Miami, Caymanøyene utgjør den største øya Grand Cayman og de mindre øyene i Little Cayman og Cayman Brac. Hovedflyplassen, Owen Roberts International, er på Grand Cayman, og Cayman Brac er tjent med Charles Kirkconnell Airport. Little Cayman er en mer tilbaketrukket, off-the-beaten-track destinasjon og er bare tilgjengelig med propellfly til Edward Bodden Airfield.

Oversikt

Mer enn 55 internasjonale flygninger i uken tjene Cayman Islands, med direkterute fra Miami til Grand Cayman på Cayman Airways og American Airlines sto for 28 flygninger i uken. Øyene er også et knutepunkt for reiser i Karibien, og et lite fly service, Cayman Express, transporterer daglig mellom de tre Caymans. Den nasjonale carrier, Cayman Airways, pakker en flåte på fem Boeing 737 og to Twin Otters. Flyplassene på Grand Cayman og Cayman Brac kan håndtere jets; Edward Bodden Airfield på Little Cayman, derimot, er en privat, usertifisert flyplass servert bare av Cayman Express dagtid.

Internasjonale flyreiser

Totalt åtte flyselskaper opererer internasjonale flyreiser i Cayman Islands, fra USA, Canada og Storbritannia, men Cayman Airways, med sin karakteristiske Sir Turtle livery, har de mest nonstop fly av alle. Flyselskapet flyr nonstop til Chicago, New York, Tampa, Miami, og Washington, DC, i USA; Montego Bay og Kingston i Jamaica; Havana, Cuba og La Ceiba, Honduras. Andre internasjonale operatører inkluderer Air Canada og WestJet til Toronto, Delta til Atlanta, American Airlines til Miami, USA Airways til Charlotte og Philadelphia, Continental til Houston, og United til Houston og Newark. Den nyeste tillegg er JetBlue som flyr til New York og Boston. Fra Storbritannia, flyr British Airways fra London til Grand Cayman med stopp i Nassau, Bahamas.

Flybilletter Inter-øya

Cayman Express opererer flere daglige, 18-seters Twin Otter fly mellom Grand Cayman, Little Cayman og Cayman Brac. Island Air kjører også en privat charter service mellom øyene. Innenfor Karibien, daglige Cayman Airways kommer og går Kingston, og en mindre hyppig tjeneste forbinder øya til Montego Bay på Jamaica, La Ceiba i Honduras, Havana og Panama. Flyturen fra Honduras er med Sosa Airlines. Merk at mange regionale og inter-øya flytider er redusert i løpet av orkansesongen måneder, spesielt rundt september.

Privat

Private jetfly er innkvartert til Owen Roberts International og Charles Kirkconnell, men Little Cayman flyplass har ikke de nødvendige toll og immigrasjonstjenester og deler av rullebanen er fortsatt gress. Private fly ikke krever en digital 406 ELT nød fyrtårn å besøke Cayman Islands.

Related Posts