Hvilket flyselskap flyr til Fiji?

January 28 by admin

Hvilket flyselskap flyr til Fiji?


Snarere enn en enkelt øy, er Fiji faktisk en øygruppe på omkring 300 øyer, mange av dem ubebodd, spredt over det sørlige Stillehavet. Likevel, konsentrerer flytrafikken på Viti Levu, den største øya, servert av Nadi Airport, som håndterer rundt 30 internasjonale flyvninger daglig. Med over en million passasjer ankomster i året, er Fiji en av de store lufttransportsentre Stillehavet, servert av fly fra Australia, New Zealand og USA

Paradise Direct

Fiji Airways, kjent som Air Pacific til 2012, er å fly til og fra denne øya siden 1951. I dag flyselskapet opererer flyvninger daglig fra Los Angeles internasjonale til Nadi International Airport, ombord i en flåte av Airbus 330 og Boeing 737 fly. Flyturen tar 11 timer. Air New Zealand, Qantas og American Airlines alle opererer kode aksjer på Fiji Airways fly, noe som betyr at passasjerene kan bestille fares gjennom dem, men til slutt ta plass på en Fiji Airways fly.

Pacific Connection

Det er ingen andre fly fra det amerikanske fastlandet eller Canada til Fiji. Den eneste andre flytur fra USA er gjennom Honolulu på Hawaii, som fungerer som koblingspunkt for passasjerer fra Stillehavskysten av Canada som ønsker å unngå en avstikker til Los Angeles. Flybilletter drives av Fiji Airways og kjøre tre ganger i uken. Den typiske flytiden er seks og en halv time, avhengig av motvind.

Antipodeans Getaways

Flertallet av passasjer flytrafikken i Fiji er fra Australia og New Zealand. Frommer likens Fiji lasterom på Antipodeans ferierende som tilsvarende som for Karibia for nordamerikanerne - en kort flytur unna til et tropisk paradis. Air New Zealand har flygninger fra Auckland, som gjør Fiji Airways, som også har daglige avganger fra Brisbane, Melbourne og Sydney, som opererer en code share med Qantas. De eneste andre flyselskaper som flyr til Fiji er Jetstar fra Sydney og Virgin Australia fra Sydney, Melbourne og Brisbane.

Backpacker stopp

Fiji koblinger mellom Asia, Australia og USA gjør det en tradisjonell stopp på krets av backpackere på omg verden turer. Fiji Airways tidligere kjørte fly direkte fra Narita International i Tokyo før tjenesten ble suspendert i 2008. Muligheten for gjenåpning ruten er under diskusjon. Fra Hong Kong, Fiji Airways opererer fly tre ganger i uken som en del av en code share for Cathay Pacific. Korean Air flyr direkte fra Seoul i Sør-Korea. Ellers er de fleste fly fra Sørøst-Asia overføring gjennom Australia eller New Zealand.

Related Posts