Hva slags sjokolade er best for Candy-Making?

July 3 by admin

Hva slags sjokolade er best for Candy-Making?


Sjokolade er gradert basert på kakaosmør og sjokolade brennevin innhold. Den type sjokolade du velge når du gjør godteri avhenger kategorien av confection du matlagingen. Candies med myke middles og sjokolade belegg ringe etter en fettrik sjokolade som smelter lett, mens chunky konfekt med grupperte sentre som inneholder sjokolade biter kreve en kraftigere kakaoprodukt.

couverture sjokolade

Couverture sjokolade er en høyverdig sjokolade med opp til 39 prosent kakaosmør. Den inneholder en høy andel av kakao brennevin og kakao fra premium kakaobønner. Couverture sjokolade har et meget lavt smeltepunkt og er ideell for dipping og belegg trøffel sentre, buttersentre og tørket og frisk frukt. Merkenavn av couverture sjokolade du kan finne i din butikk i nabolaget bakervarer midtgangen inkluderer Callebaut, Sharfenberger og Valrhona.

Candy Coating

Kjøpmenn og håndverk butikker selger denne godteri-making alternativ av pund i lett målt biter. Den hvite versjonen heter mandel bark, mens sjokoladen utgaven er merket konditorer belegg. Verken produktet er ekte sjokolade; selv sjokolade rekke mangler selve sjokolade brennevin som gir ekte sjokolade. Men belegg, som består av sukker, smaksekstrakter og vegetabilsk fett, smelter godt, pelsen jevnt og strammet opp ved romtemperatur, noe som gjør dem godt egnet til oppskrifter som krever dypping eller rulle godteri sentre i en sjokolade kappe. Dette alternativet er også rimeligere enn førsteklasses råvarer, som for eksempel couverture sjokolade, men mange profesjonelle kokker føler lavere pris dukker opp i en mindre raffinert smak.

Semisweet sjokoladebiter

Disse retter holder seg godt i godteri som kaller for sjokolade biter, for eksempel nøtte chip klynger eller godteri sentre besatt med små biter av smeltet sjokolade. Chips vanligvis kommer fra middels kvalitet kakaobønner og de har en relativt lav kakaosmør innhold, slik at de ikke smelter så godt og trenger kjøling for å stille godt. Fordi disse prosessorene er laget for å holde formen, de er ikke så nyttig i godteri belegg eller dipping. Brukes i smeltet form, kan chips utvikle en grov, kornete og matt tekstur som ser ut og smaker unappealing i godteri belegg.

Sjokolade å unngå

Sjokolade varianter vanligvis ikke er utskiftbare i godteri og baking. Følg din oppskrift instruksjoner og bruke sjokolade som kalles for på ingredienslisten. Bruk aldri melk sjokolade candy barer i godteri å gjøre, med mindre kalles for i en oppskrift, fordi karakteren av sjokolade er ofte under pari, og prisen er relativt høy. Godteri barer også ofte har lagt sukker og kondensert melk, som kan overvelde smaken på mer subtilt flavored godteri sentre. Usøtet sjokolade, som ganske enkelt er herdet sjokolade brennevin, er også en dårlig erstatning i candy-making på grunn av sin sterke smak og sin motstand mot smelting.

Related Posts