Hva skjer når du drikker alkohol mens antibiotika?

August 27 by admin

Hva skjer når du drikker alkohol mens antibiotika?


Antibiotika er stoffer laget, helt eller delvis, fra mikroorganismer som bakterier, mugg og sopp. Antibiotika er utformet for å behandle og drepe bakterier eller sopp som infiltrerer legemet, forårsaker sykdom. Antibiotika kurere bare bakterier. De vil ikke kurere virus. Men selv om de er ineffektive mot forkjølelse, de fleste former for sår hals og influensa, antibiotika kan fortsatt redde liv ved herding sykdommer og forebygge infeksjoner.

De fleste antibiotika er relativt trygt, selv om det er noen bivirkninger forbundet med antibiotika. Antibiotika bør ikke brukes-ie, tatt i for stor dose av en eller tas når det er unødvendig-, fordi kroppen kan bygge opp immunitet overfor antibiotika og bli resistente mot dem. Når et legeme er resistente mot antibiotika, antibiotika ikke lenger fungerer effektivt for å drepe sykdom.

Selv om antibiotika er relativt trygge medikamenter, som nevnt, er det noen bivirkninger. Disse bivirkningene kan potensielt bli forverret dersom en person får i seg alkohol når du tar antibiotika. Videre kan blandingen av både antibiotika og alkohol også ha noen ekstra negative virkninger på kroppen.

Alkohol og effektiviteten av antibiotika

Hva skjer når du drikker alkohol mens antibiotika?

Hylle av brennevinsflasker

Alkohol påvirker ikke effektiviteten av de fleste antibiotika. Men antibiotika i tetracyklin gruppen, inkludert doksycyklin, hindret av alkohol. Dersom alkohol er konsumert mens man tar en tetraycycline antibiotikum, kan det antibiotiske vise seg å være mindre effektiv ved behandling av bakterier eller virus. En lengre løpet av antibiotikumet vil derfor være nødvendig. Dette kan være risikabelt, fordi ved å ta et lengre kurs av antibiotika er du øker kroppens motstand mot antibiotika. Således kan antibiotika i fremtiden vise seg å være mindre effektive til å drepe sykdom.

Tetraycycline antibiotika som kan bli påvirket av alkohol

Hva skjer når du drikker alkohol mens antibiotika?

piller

Tetraycycline Antibiotika inkluderer: doxycyclines, inkludert Doryx, Bio-Tab, Vibra-Tabs, Doxy-Caps, Periostat, Monodox, Vibramycin og Doxychel; monocylcine hydroklorider inkludert Minocin, Dynacin og Vectrin; oxytetracycline hydroklorider inkludert Uri-Tet og Terramycin, tetracyklin hydroklorider inkludert Panmycin, Sumycin, Tetralan, Robitet, Achromycin V, Tetracyn, teline og Tetracap og endelig demeclocycline hydroklorider inkludert Declomycin.

Alkohol, Antibiotika og lever

Hva skjer når du drikker alkohol mens antibiotika?

mikroskopiske celler

Antibiotika reise gjennom blodstrømmen til bakterier, sopp eller område som antibiotika er ment å behandle. Når antibiotika handle på det aktuelle området, blir antibiotika metaboliseres og elimineres fra kroppen. Denne prosessen med kroppslige enzymer bryte ned antibiotika og fjerne det fra kroppen din, oppstår i leveren.

Alkohol også metaboliseres og fjernet fra kroppen i leveren. Når alkohol og antibiotika konkurrere for leverens ressurser, kan dette enten holde antibiotikumet eller alkohol i kroppen i lengre tid enn det skal være, hvis den metabolske prosess ikke ble hindret av interaksjonen.

Denne reaksjonen øker risikoen for farlige bivirkninger, både fra de over forbruk av alkohol og fra antibiotika.

Potensielle bivirkninger av alkohol og antibiotika

Hva skjer når du drikker alkohol mens antibiotika?

Uvel ung kvinne

Enhver bivirkning forbundet med et antibiotikum kan bli forverret ved inntak av alkohol med antibiotika, av de grunner som er beskrevet ovenfor. Den potensielle bivirkninger som mest sannsynlig bli forverret av antibiotikumet som er igjen i legemet for lang på grunn av alkohol og antibiotika konkurrerer om ressursene, inkluderer feber, kvalme, diaré og allergiske reaksjoner.

kjemiske reaksjoner

Hva skjer når du drikker alkohol mens antibiotika?

Ung mann følelse bivirkninger

Visse antibiotika kan ha en kjemisk reaksjon når de blandes med alkohol i kroppen. Disse antibiotika inkluderer cefoperazone, cefmenoxim, cephamandole, trimetoprim-sulfametoksazol, metronidazol, ketokonazol, latamoxef, latamoxef og tinidazole. Hvis noen av disse antibiotika er blandet med alkohol, kan de kjemiske reaksjonene føre til alvorlige bivirkninger som kvalme eller oppkast eller pustevansker.

Long Term alkoholbruk og antibiotika

Hva skjer når du drikker alkohol mens antibiotika?

Man drikker en øl på gata

Langsiktig alkoholmisbruk kan føre til leverproblemer, noe som resulterer i medisinering blir metabolisert for raskt. Hvis dette skjer, antibiotika forlate kroppen raskere enn tilsiktet og kan ikke være så effektive i behandling av sykdom.

Related Posts