Hva skjer med Wine Når alkohol er kokt ut?

February 13 by admin

Hva skjer med Wine Når alkohol er kokt ut?


Vin gir retter en rik, salte smaken. Det er en allsidig ingrediens, slik at du kan gjøre parabolen søtere, nuttier eller selv utvikle litt av en bit avhengig av Sorte du bruker. Som alkohol fordamper gjennom kokeprosessen, smaker av vin kondensere og bli sterkere. Retter laget med vin utstillingen mer komplekse smaker enn de uten, et resultat av hvordan vin reagerer på å bli kokt.

Vinens Enduring Cooking myte

Konvensjonen slår fast at i løpet av matlaging, er alkohol i vinen kokt ut eller fjernet, fra fatet. Men i motsetning til det mange tror, ​​ikke alle av alkohol brenner av når den er kokt. De fleste kokker er enige om at fordelene ved bruk av vin i matlaging langt oppveier spor av alkohol igjen. Dette beløpet varierer avhengig av steketid og temperatur. Alkohol fordamper ved 172 grader Fahrenheit, mens vann koker ved 212 grader Fahrenheit. Så hvis potten er bobler og koker, det er bare et spørsmål om tid før alkoholinnholdet er betydelig redusert.

Koke Out alkohol

Mens det er sant at om lag 95 prosent av alkoholen er kokt ut av vin etter 2-1 / 2 timer med matlaging, hvis du bare legge vin til en ulmet pott og umiddelbart fjerne det fra varmen, du bare matlaging ut om 5 prosent av alkoholen. For bare 15 minutter av steketiden - enten koke eller baking - fjerner rundt 60 prosent av vinens alkoholinnhold. Når du koker det for en time, bare om lag 25 prosent av det forblir.

Vin sammendratte Flavors

Som alkoholinnhold kokt vin avtar, smaker kondensere og bli sterkere. Hvis du har brukt en tørr, oaky chardonnay i din parabol, vil du oppdage en sterk jordnær, røykfylt smak i det ferdige produktet. Likeledes, hvis du bruker en søt rødvin som port eller sherry, parabolen er smaker blir søtere. Dette prinsippet ligger til grunn for kokker anbefaling av matlaging med en vin du ville drikke. De smaker som er i flasken er overdrevet i fatet.

Andre Vin Betraktninger

Hvis du er matlaging for diners som religiøs tro eller utvinning status krever dem til å opprettholde fra alkoholforbruk, kan det være lurt å vurdere andre alternativer. En fin alkoholisk erstatning for vin er en kombinasjon av druesaft og rødvinseddik for røde og en kombinasjon av hvite druesaft og hvitvinseddik for hvite. Det er tradisjonelt å pare hvitvin med fisk, skalldyr og fjærkre og rødvin med mettende stuinger, oksekjøtt og vilt, om å legge vin til parabolen eller drikke den med måltidet. Unngå alt merket matvin. Den salte og sure erstatning i denne væsken blir enda sterkere og saltere når kokt. Hvis matlaging vin er alt du kan få hendene på, er det bedre å la den ut enn å risikere å ødelegge fatet.

Related Posts