Hva skjer med sukker i en kopp te?

October 3 by admin

betraktninger

Putting et par teskjeer sukker i en kopp te virker som en enkel nok oppgave. Mange mennesker gjør det hver dag og aldri gi det en ny tanke. Det ser ut til å bli absorbert samtidig gi din te en søt smak. Imidlertid, hva som skjer med sukker er avhengig av løseligheten av sukker.

løselighet

Oppløselighet er et begrep som brukes for å beskrive en komponent evne til å oppløse et stoff. Det er to deler til å forstå oppløselighet. For det første må man forstå at den første komponent i oppløselighet har å gjøre med løsningsmidlet. Oppløsningsmidlet er vanligvis en væske. Væsken kan enten være en blanding eller en ren substans. Den andre delen til denne ligningen er den oppløste substans. Oppløsningsmaterialet kan være et fast stoff, en gass eller en væske.

Solvent og oppløst stoff

Når sukkeret er nedsenket i en kopp te, fungerer te som løsningsmiddel. Sukkeret i sin tur fungerer som det oppløste stoff. Når sukkeret er satt inn i te, oppløsningsmidlet kjemisk bryter ned den oppløste molekyler, således tilsynelatende å absorbere den og fremstilling av en søtet te. Oppløseligheten av sukkeret, avhenger av hvorvidt det er blitt herdet ved å utsettes for luft. Herdet sukker vil ta lengre tid å løse enn sukker som ikke har vært utsatt for luft.

Related Posts