Hva skjer med Latex når det blir varmt?

May 10 by admin

Hva skjer med Latex når det blir varmt?


Latex som materiale for kvinners klær gir konstruktører et nytt medium for sine estetiske sammenhenger. Latex kan skinne til et glimt som er unikt for materialet. Latex er skjørhet krever spesiell omsorg for å sikre et plagg levetid. Hold latex vekk fra sollys, varme, parfyme, metaller som kobber, skarpe gjenstander, oljer, voks, røyk, alkohol, svette, vann og lær. Snarere enn å bruke gjenge sømmer, er en latex plagg sømmene limt sammen med et bindemiddel, og forsiktighet bør utvises med dem.

Heat effekt på Latex

Latex plaggene er laget av samme materiale som profylaktiske og vernehansker, som forringer i nærvær av varme og trykk. De kan bokstavelig talt smelter under ekstrem varme, som fra stearinlys eller radiatorer. Heat forringer latex, men i motsetning til profylakse og hansker, latex klær har sømmer som er like utsatt for varme. Disse skjøtene kan bli svekket av langvarig eksponering for varme som materialet gradvis avtar.

Heats Effekt på Color

Latex plagg kommer i en rekke farger, og deres konsistens og glans gjør latex klær ønskelig. Heat kan forringe disse fargene, forårsaker plagg å vokse kjedelig. Fargede latex klær er generelt utsatt for miljøfaktorer, som for eksempel røyk, lys og metall. Oppbevar klær i et kjølig, mørkt sted, og pakk hvert plagg individuelt. Fargede plagg kan faktisk flekken gjennomsiktig latex klær, så pass på fargede plagg er lagret separat.

Sollys og andre varme

Kilder til sterkt lys kan redusere latex like enkelt som varme, forårsaker briljant fargede plagg å falme. Mens du går ut i solen for en dag sannsynligvis ikke vil skade latex, lagre den i sollys vilje. Det er best å holde dem i plagget poser, eller til og med svarte plastsekker, og lett pulverisert. Varme vil svekke lateks generelt, noe som gjør det mer utsatt for rivning.

betraktninger

Designer latex klær kan kjøre inn i tusenvis av dollar, men enda mer overkommelige plagg kan koste flere hundre, så sørg for at du har alt klart til å lagre plagget før du kjøper. Hold plagget på et kjølig, mørkt sted, bort fra metall, oljer og voks. Etter at du bruker latex, vaske plagget i mild såpe, og da skinner dem, bruke et petroleumsfritt smøremiddel. Hvis du ikke har tenkt på seg plagget i en lang periode, støv det lett i talkum.

Related Posts