Hva kan du sette i Beer å gjøre det smake bedre?

December 2 by admin

Hva kan du sette i Beer å gjøre det smake bedre?


For noen mennesker, den bitre smaken av øl er nok til å gjøre dem sette ned skummende krus til fordel for en mer smaksrik drikke. Men når øl er et must - tror Oktoberfest - tilsette andre ingredienser til en øl vil ta den bitre kanten av og gjøre det gå ned lettere.

Sitron eller lime

Valget av beach-goers er enten en sitron eller lime skive. Bartendere nesten automatisk gi en skive lime når du bestiller meksikanske ølsorter. Når været er varmt, vil legge en sitron til en øl nøytralisere bitterhet og legge til en forfriskende sitrus element. En enkel sitron eller lime kile vil gjøre øl føles mer som en cocktail, noe som gjør det approachable til ikke drikker mye øl.

Is

Når en øl blir for varm, blir smaken ødelagt. Smaken er altfor bitter og knapt spiselig. Ved å legge is, ikke bare øl kjøle ned raskt, men smeltevann vil fortynne øl senke bitterhet. Øl-fans kan vike, men det kan snu øl til en bedre drink.

Brus

Ved å legge ingefærøl eller sitron brus, øl er forvandlet til en shandy. En Shandy er mer spiselig og går ned mye glattere enn en vanlig øl. Som sitroner og lime, gjør shandy for en forfriskende sommerdrink.

Related Posts