Hva går bra med Grill svinekoteletter?

May 19 by admin

Hva går bra med Grill svinekoteletter?


Ordet "allsidig" kan brukes for mye i å beskrive visse retter, men grill svinekoteletter egentlig er et utmerket valg på tvers av en rekke spise hendelser. Enten du tjene sveisen koteletter på en vanlig middag ukedag eller ved en spesiell anledning med gjester, siden retter utgjøre hele forskjellen. Nesten alt går bra med grill svinekoteletter, spesielt hvis du ser måltidet som en stemning setter og middag plate som et kunstverk. Når du bestemmer hva du skal tjene med grill svinekoteletter tror farge, smak og tekstur. Legg komfort eller spenning der det trengs.

Standardisere som favoritt

Middagsgjester lukter grill i ovnen og de refleksivt forventer å se visse side retter, selv når de ikke vet kjøttet er en kotelett og ikke et ribbein. Lag Sør-stil potetsalat med kokte egg, litt sennep og vanlig krydder. Topp med et dryss av rød pepper for en siste finishen. Hvis du foretrekker pasta, forberede din favoritt makaroni salat med litt sukker og krydder for en litt syrlig smak. Lag makaroni-og-ost fra scratch med lag av skarp cheddar ost og egg-melkeblandingen til å binde det hele sammen for varm og gooey godhet. Fullfør opp med en grønn grønn grønnsak - som kålen, spinat eller grønnkål - - eller en Caesar salat drysset med vinaigrette for en side av sunt.

Stor Grill-verdig favoritt

Hvis du lage din grill svinekoteletter på grillen, sprellet og børsting med spesiell saus, vil du ønsker siden retter som også koker godt på grillen og lage et pent bilde å vekke ganen. Maiskolbe, innpakket i folie eller blottet på grillen, er en må-ha. Det finnes ingen regler for grilling, så legg noe fruktig, for eksempel skiver epler, Banan eller søte poteter - eller bland dem alle med hvite potetbåter og grill opp en signatur parabolen. Skyv ulike typer grønnsaker på spidd å lage kebab. Alternative sopp, poteter, paprika, perle løk, tomater eller tillate gjester å bygge sin egen. Gi sausen for å sprute eller Rasting. Serve mais salat laget med mais kjerner, tomater, løk, svarte bønner, terninger agurk og erfaren for å gjøre gjestene nå for lemonade.

Forenkle for Southern Style

Kandiserte søtpoteter er en tradisjonell del av en all-out søndag grillmiddag. Du bestemmer om du vil legge marshmallow topping, men de søte poteter må være bakt med sukker, smør, muskat og kanel til å stige til nivået av komfort mat. Slip noen svor løse appelsinskiver i ildfast form for en tang av sitrus. Du kan gå med streng bønner eller prøve noe annerledes med grillen. Roast aspargesstilker i ovnen krydret med bare olivenolje, salt og pepper. En mugge iste pyntet med sitronbåter og en kvist av mynte full tabellen.

Spice opp Brød

Selv om hjemmelaget cornbread er brødet valget til grillmat - smelte smør i pannen før du heller i røren så utsiden av brødet er crunchy - velg noe brød som fungerer best for anledningen og krydre røren. Legg finhakket chili peppers, bakken rød pepper og hele korn kjerner til kjeks eller cornbread røren. Serverer en tallerken med cheesy cornbread drysset med litt kajennepepper. Serverer en tallerken med yeasty brød pinner for de mindre eventyrlystne diners.

Related Posts