Hva flyselskap flyr til Sarasota, Florida?

December 6 by admin

Hva flyselskap flyr til Sarasota, Florida?


Funnet på Floridas vakre vestkyst, er Sarasota en populær strand reisemål. Heldigvis for reisende som ønsker å benytte seg av sin 35 miles med strender langs Mexicogolfen og dets blomstrende kunst og kultur scene, er det en internasjonal flyplass rett innenfor bygrensene, og det er andre lett tilgjengelige flyplasser i nærheten Tampa, Florida , i henhold til Sarasota Convention and Visitors Bureau. En rekke forskjellige flyselskaper yte service til flyplassene nær Sarasota.

Sarasota Bradenton International

Hva flyselskap flyr til Sarasota, Florida?

Sarasota flyplassen terminal har gratis trådløst internett og et stort saltvannsakvarium.

denne flyplassen ligger beleilig i Sarasota, og har sesong eller daglige avganger til mange innenlandske destinasjoner, deriblant New York, Chicago, Boston og Atlanta, samt internasjonale flyreiser til Toronto, Canada, i henhold til Sarasota Bradenton International Airport hjemmeside. Flyplassen har en hallen med sin billettering og bagasje i nærheten, og det tilbyr bilutleie, kortsiktig og langsiktig parkering. Delta, Air Canada, US Airways, JetBlue, AirTran, Air France, Alitalia og KLM alle tjene Sarasota Bradenton internasjonale lufthavn 1 million passasjerer i året.

Sarasota Bradenton International

6000 Airport Circle

Sarasota, FL 34243

941-359-2777

srq-airport.com

Tampa International Airport

Hva flyselskap flyr til Sarasota, Florida?

The Tampa International Airport er betjent av mer enn 17 flyselskaper.

Tampa, Florida, ligger ca 50 miles unna Sarasota og har vært hjemmet til en stor internasjonal flyplass siden 1971, i henhold til Sarasota Convention and Visitors Bureau. Betjener mer enn 16 millioner passasjerer i 2009, Tampa International Airport har i gjennomsnitt 250 avganger avganger daglig fra 17 ulike kommersielle operatører. De fire flyselskap med den største markedsandelen er Southwest, Delta, US Airways og American, i henhold til Tampa International Airport hjemmeside. Flyplassen tilbyr mange shopping og spisesteder, samt 22.000 parkeringsplasser.

Tampa International Airport

4100 George J. Bean Parkway

Tampa, FL 33607

813-870-8700

tampaairport.com

Tampa Executive Airport

Hva flyselskap flyr til Sarasota, Florida?

The Tampa Executive Airport er et eksklusivt flyplass med bare to rullebaner.

Tidligere kjent som Vandenberg Airport, Tampa Executive Airport skiftet navn i 2009 slik at det ikke ville forveksles med Vandenberg Air Force Base i California, ifølge en "St. Petersburg Times" artikkelen. Denne flyplassen har blitt operert av Hillsborough County Aviation Authority siden 1985, og det tjener primært corporate jets. Det ligger ca 15 minutters kjøretur fra sentrum av Tampa, som er ca 50 miles unna Sarasota, i henhold til Tampa International Airport. Denne flyplassen har eksklusive fasiliteter for sine private, luksuriøse løpesedler, og det er også brukt av fritids piloter og flygende skoler.

Tampa Executive Airport

6582 Eureka Springs Road

Tampa, FL 33610

813-626-1515

tampaairport.com

Related Posts