Hva flyselskap flyr fra Continental USA til Hawaii?

August 14 by admin

Hva flyselskap flyr fra Continental USA til Hawaii?


Alle store flyselskap i USA flyr fra det kontinentale USA til Hawaii, så du har nok av alternativer hvis du ønsker å få frem og tilbake. For å begrense det ned, gjøre ditt valg av flyselskap basert på de tilgjengelige avgangs byer og pris. De fleste fly lander i Oahu, hvor passasjerene overføre til en inter-øya fly, men det er stadig flere direktefly til Maui og andre øyer.

amerikansk

American Airlines og dets partnere, American Eagle og amerikanske Connection, tilbyr service til de fleste av Hawaii-øyene, inkludert Oahu, Maui, den store øya Hawaii, og Kauai. Avreise kan skje fra noen av flyselskapets 250 avgangs byer rundt om i verden, inkludert de fleste store amerikanske byer. Tjeneste til hver av øyene skjer på en daglig basis. American tilbyr også feriepakker til øyene, med fly, hotell og noen ganger transport inkludert.

Hawaiian

Som navnet tilsier, er Hawaiian Airlines 'hovedfokus frakte folk inn og ut av Hawaii. Hawaiian tilbyr fly til Oahu og Maui fra mange fastlands gatewayer på vestkysten av USA, inkludert Los Angeles, San Francisco, Seattle, Portland, Phoenix og Las Vegas. Feriepakker som inkluderer hotell og flyreiser er tilgjengelig direkte fra Hawaiian Airlines.

forent

United Airlines og dets partnere i Star Alliance tilbyr service til alle offentlige Hawaii-øyene, inkludert Lanai og Molokai, på toppen av Oahu, den store øya Hawaii, Maui og Kauai. United Airlines har avgang byer over hele verden, inkludert de fleste store amerikanske byer, noe som gjør det mulig å fly til Hawaii fra nesten hvor som helst. Flyselskapet tilbyr spesialtilbud fra kaldt vær byene til Hawaii i vintermånedene, samt mange andre storbyferier.

Delta

Delta Airlines, som nå eier Northwest Airlines, tilbyr også flere flymuligheter til Hawaii, inkludert fly til Kauai, Oahu, Maui, og den store øya Hawaii. Flybilletter fra USA kommer i mange forskjellige byer, deriblant Los Angeles, Detroit, Atlanta og Minneapolis, men flyforbindelser vil bringe deg til Hawaii fra nesten hvor som helst.

Continental

Continental Airlines opererer flight service til Oahu og Maui, via Los Angeles og Houston. Med sitt nettverk av amerikanske byer som inkluderer de fleste store byene, er det mulig å fly til Hawaii på Continental. I likhet med andre flyselskaper, kan du bestille en hel ferie pakken gjennom Continental.

Related Posts