Hva er stewing svinekjøtt?

September 26 by admin

Hva er stewing svinekjøtt?


Stewing svinekjøtt, som stewing biff, trenger en betydelig mengde av fett og bindevev å holde seg godt under lang, langsom matlaging. Selv om du kan bruke noen kutt av svinekjøtt i en lapskaus, dyrere, slankere kutt som indrefilet av svin tendens til å falle fra hverandre under stewing og mangler konsistens og tekstur av mindre kostbare kutt av svinekjøtt som rumpe, skulder, spareribs og svinekjøtt magen.

Butt eller skulder

Svinekjøtt baken eller skulder er ideell for stewing. Disse kuttene har normalt et medium lag av fett på den ene side og betydelig bindevev kjører gjennom hele steke. Boneless baken eller skulder er lett å skjære i 1- til 2-tommers kuber, størrelsen vanligvis kalt for i stuet svinekjøtt oppskrifter. Du kan også klippe lapskaus kjøtt fra beinet i baken eller skulder steker, men vinkelen og plasseringen av bein gjør det vanskelig å unngå avfall.

spareribs

Spareribs har god fett og bindevev, som holder dem saftige når grillet eller stekt, og gjør dem også bra for stewing. Du kan enkelt fjerne kjøtt fra standard størrelse ribbeina som er delt, men det er vanskelig å skjære bort hvis ribbeina er i en skive. Har din slakter skjær dem i biter for å legge til rette for å kutte lapskaus kjøtt. Boneless spareribs, ofte kuttet fra baken eller skulder steker, er lett å skjære i lapskaus-size kuber.

Grisemage

Svinekjøtt magen er en av de beste alternativene for stewing og også den mest økonomiske. Selv om svinekjøtt magen inneholder en høy andel av fett å lene, overflødig fett smelter sakte under ulme, formidling fatet med rik, silkeaktig smak. Ved bruk av svinekjøtt magen for ulme, bruk en skimmer for å fjerne skummet fett rester som det stiger til toppen av potten under matlaging, for å holde smaker tydelig og kokevæsken klar.

stewing Basics

Uansett hva kutte du velger for stewing, er enkelt og nesten idiotsikker metode. Rist i terninger svinekjøtt i en plast eller papirpose med krydret mel. Brun det lett i vegetabilsk olje i en stor, tung panne. Hell av overflødig stekefettet og dekker kjøttet med vann eller buljong. Dekk til og la det småkoke på en stovetop eller i ovnen i flere timer før det faller fra hverandre når gjennomboret med en gaffel. Hvis lapskaus oppskriften krever grønnsaker, legge dem i løpet av den siste halvtimen av matlaging. Du kan også med hell lapskaus svinekjøtt i en treg komfyr.

Related Posts