Hva er Saueskinn?

May 29 by admin

A saueskinn --- pelsen av en sau som har vært flådd og behandlet --- har to sider som har forskjellige teksturer: ene siden ligner semsket skinn; den andre er tett med fleece eller ull. En god saueskinn bør ikke ha hull og en jevn tykkelse. Saueskinn har gode isolerende egenskaper, så klær designere ofte bruker dem til å lage jakker og tilbehør. På grunn av sin myke, tiltalende tekstur, de er også brukt for setetrekk, pledd, puter og så videre.

karakterer

Før et saueskinn blir solgt for å bli gjort til tepper, klær eller andre produkter, bestemmer en sensureringen sin verdi. Seed forurensning kan være en primær faktor i å redusere markedsverdien av et saueskinn. Når et frø blir fanget i en sau fleece, Burrows det ned til pelsen, så bygger seg i huden, forårsaker arrvev rundt den innebygde frø. Disse delene av arrvev lage hull og rifter i den endelige saueskinn. Dessuten vil slike ting som farge og lengde på ullfibrene (også kalt stift) fastslå verdien av saueskinn.

klær

Den semsket siden av et saueskinn har naturlige vanntette og vindtette kvaliteter. Den lodne side gjør en utmerket isolator fordi det fanger en stor mengde luft. Disse kombinerte kvalitetene gjør saueskinn et ideelt materiale for vinterklær. Kåper, jakker, støvler, luer, hansker og votter laget av saueskinn vil holde deg varm og har en høy grad av beskyttelse mot elementene. Den saueskinn brukes som trim på krager og mansjetter av kåper og jakker gir også ekstra varme.

andre produkter

Den estetiske verdi, holdbarhet og myk tekstur --- pluss det faktum at det er hypoallergene --- gjør saueskinn et ideelt valg for møbler. Dens naturlig motstand mot flammer og statisk legge til sine kvaliteter. Folk bruker enkle saueskinn som tepper, mens større tepper laget av ulike saueskinn kan også bli funnet. Saueskinn får snudd til et mangfold av produkter, fra bil-setetrekk til senger for kjæledyr til ride saler.

medisinsk bruk

Den medisinske industri benytter spesielt valgt og behandlet saueskinn for en rekke formål. Den tette hoper gir god demping på senger, seter og rullestoler, hindrer pasienter med begrenset mobilitet fra utviklings liggesår. Saueskinn transporterer bort huden fuktighet som en ekstra fordel. Medisinsk saueskinn kan brukes i sykehus og i hjemmet.

Omsorg

Saueskinn klær, tilbehør og sko blir mer motstandsdyktig hvis du behandler semsket side med en impregnering spray eller annet produkt designet for å beskytte semsket skinn. Bruk en wire-stritter semsket børste for å fjerne rusk fra semsket side hvis det er nødvendig, eller bruke en fuktig klut på begge sider med en semsket skinn / saueskinn renere. Du bør riste og lufte ut møbler og til å fjerne støv som kan ha avgjort i fleece. Du kan kjøpe rengjøringsmidler beregnet for håndvask saueskinn, men et besøk til en spesialist tørr renere er en fail-safe alternativet.

Related Posts