Hva er morsomme steder for barn i Maine?

September 18 by admin

Hva er morsomme steder for barn i Maine?


I Maine er det moro å være hadde i en rekke steder for barn i alle aldre. The Pine Tree State har ingen mangel på morsomme ting for barn og familier til å oppleve. Det finnes museer, teatre, dyr parker og strender i Maine som barn og voksne vil finne morsomt og underholdende.

Barnas Museum & Theatre of Maine

Barnemuseet & Theatre of Maine hus og vert for mange spennende aktiviteter og arrangementer hele året. I første etasje er det Coco Diner, der barna kan late til å lage mat for deg. Første etasje huser også teater, hvor barna kan prøve på en rekke kostymer. I første etasje finner du Our Town, en miniatyr stor by, som inneholder en hummer båt, et bilverksted og en pjokk park. På de to siste etasjene er det en skogvokterstasjonen, en tidevanns-basseng touch tank, en romferge og bok nook. I tillegg til alle disse fantastiske utstillinger, det er teater klasser og ulike spesielle hendelser, som Animal Fun and Pets & More. For informasjon om priser, inkludert gruppepriser, kan du besøke det offisielle nettstedet.

Barnas Museum & Theatre of Maine
142 Gratis St.
Portland, ME 04101
207-828-1234
childrensmuseumofmaine.org

Yorks Wild Kingdom Zoo & Amusement Park

Yorks Wild Kingdom, den største dyrehage og fornøyelsespark i Maine, gjør at familier til å tilbringe kvalitetstid sammen, utforske dyreliv utstillinger, riding fornøyelsespark rides og forbruker deilig stekt deig. Yorks Wild Kingdom dyreliv utstillinger inkluderer dyr av alle slag, som to-toed dovendyr, gnuer og capybaras. Du vil også finne fugler, som strutser og papegøyer. Beskyttere av dyrehagen kan også besøke Rewa, Maine eneste hvite bengal tiger eller de kan ta en tur på en elefant. Kajakker er også tilgjengelig for utleie.

Yorks Wild Kingdom
Route 1
York Beach, ME 03910
207-363-4911
yorkzoo.com

Palace Lekeland

Palace Lekeland, Maine eneste stranden fornøyelsespark, er ansett som en må-se reisemål. Opptak til Palace Lekeland er gratis, men hvis du ønsker å spille spill eller ri noen av fornøyelsespark rides, det er en kostnad. Rides på Palace Lekeland inkluderer en karusell, motorsykler, tekopper, et sjørøverskip, pariserhjul og andre ritt. Det er mat står på stedet for forfriskninger.

Palace Lekeland Associates, LLC

1 Old Orchard Street
Old Orchard Beach, ME 04064
207-934-2001
palaceplayland.com

Related Posts