Hva er ingrediensene for en Body Wrap?

July 14 by admin

Innpakninger brukes til å avgifte kroppen mens toning huden. De er ofte forbundet med vekttap, huden fastere og bli kvitt cellulitter. Du kan gå til salongen for en kroppsinnpakning, eller rett og slett lage din egen og hengi deg hjemme. Det er viktig å sørge for at kroppen din wrap er laget av naturlige ingredienser, som du vil at dette skal være en gift-fri opplevelse.

Leire

Clay kan faktisk være grunnlaget for flyten. Alle de andre bestanddeler tilsettes til leiren, og deretter gnidd over hele kroppen. Leire som ofte brukes inkluderer bentonitt leire, grønn leire og Dødehavet leire. Bentonitt leire er kanskje den enkleste å bruke fordi det er allsidig. Det absorberer giftstoffer og smuss fra huden. Dødehavet leire er kjent for sine kraftige helbredende fordeler.

salter

Epsom salter drar ut giftstoffer fra kroppen. De er laget av magnesiumsulfat, som absorberes gjennom huden, samle giftig avfall og tegne den ut, samtidig som de reduserer betennelse og avslappende musklene. "I utgangspunktet, noe som klør eller brenner huden, Epsom salt kan berolige." Det er billig, det er lett tilgjengelig, og det er en gammeldags løsning som fungerer, "sier Dr. Joe Matusic, en klinisk professor i pediatri ved West Virginia University School of Medicine. Dødehavet salter kan også brukes. de er fullpakket med mineraler, og folk reiser fra hele verden for å oppleve helbredelse ved Dødehavet.

Essensielle oljer

Essensielle oljer er ekstremt potente oljer laget i naturen. Bare en dråpe eller to kan ha en stor innvirkning på kropp og sinn. Noen av de vanligste avgifte essensielle oljer er grapefrukt, Cypress og Juniper. Det kan heller ikke skade å legge inn noen lavendel til ro og slappe av sinnet, slik at den kan hvile og forynge etter wrap.

urter

Innpakning kroppen med urter gir den egenskaper for vekttap. Grønn te er bra for vekttap. The University of Chicago Tang Senter viste at fett innskudd under huden reduseres. Nype er godt kjent for sine anti-aging effekt på huden. Alfalfa tilbyr store mengder vitamin A, B, D, E og K, kalsium, protein og mineraler for dyp healing.

oljer

Oljer fukte kroppen, noe som gjør det silkemykt. Rose olje øker blodsirkulasjonen i hele kroppen mens dypt fuktighetsgivende tørr, og selv modne complexions. Juniper bær olje renser lymfesystemet og jevner cellulitter. Mandelolje mykgjør huden og lindrer muskelsmerter og smerter. Arnica olje reduserer betennelse, lindrer smerter og er flott for helseproblemer som leddgikt.

Related Posts