Hva er hensikten med etterbarberingsvann?

April 1 by admin

Barbering er en populær metode for ansikts hårfjerning blant menn. Menn kan velge mellom rette blader, engangshøvler eller elektriske barbermaskiner, alle leverer glatt hud og en tett barbering. Aftershave kommer i mange former og brukes til å forebygge barberhøvel brannskader og for å berolige huden etter barbering.

Funksjon

Aftershave er en fuktighetskrem eller væske som brukes til ansiktet etter barbering for å unngå irritasjon. Når gnidd inn i huden, lindrer etterbarberingsvann og fukter huden for å unngå tørking effekter av barbering.

typer

Deodorant kan komme i lotion, flytende, gel eller balsam form. Disse inneholder ingredienser som både lindrer og beskytter huden. Mange Deodorant inneholder SPF solkrem for å beskytte huden mot solskader.

Egenskaper

Mange Deodorant inneholder ingredienser som Shea smør, som fukter og forhindrer tørr, flassende hud. Peppermynte ekstrakt strammer opp huden og gir den en kjølende følelse å skjule noen irritasjon. Moderne lotion aftershave kan brukes som en all-over ansiktskrem på grunn av sin fuktighetsgivende og beskyttende ingredienser.

betraktninger

Mange tror at etterbarberingsvann brenner huden, men det er oftere en kriblende følelse forårsaket av ingredienser som peppermynte eller eukalyptus. De med sensitiv hud bør unngå å bruke aftershave som inneholder sterke ingredienser som alkohol eller mynte ekstrakter.

fordeler

Ved hjelp av etterbarberingsvann holder huden hydrert og hjelpere i å lukke porene som har åpnet i løpet av barbering prosessen. Aftershave kan berolige irritert eller sensitiv hud og kan forebygge barberhøvel brannskader eller inngrodde hår.

berømte Ties

En velkjent scene i filmhistorien er fra familiefilmen "Home Alone" da den unge Macaulay Culkin klappet aftershave på ansiktet hans og skrek mens han holdt ansiktet i smerte.

Related Posts