Hva er en naturlig måte å fjerne Ansiktshår?

April 3 by admin

Hva er en naturlig måte å fjerne Ansiktshår?


Populære måter å fjerne uønsket ansiktshår inkluderer tweezing, hårfjerningsprodukter, voksing, laser hårfjerning og sugaring. Selv om noen hårfjerning metoder kan være smertefulle, de mest smertefri produkter, som er riktige kremer eller gels, inneholder sterke kjemikalier og alkohol som kan være bra for huden og miljøet. Selv om det hevdes av enkelte leger at laser hårfjerning er helt trygt, andre foreslår at lammende krem ​​som brukes under hårfjerning har forårsaket koma og død.

Historie

I forhistorisk aldre, huleboere brukt skarpe steiner og skjell for å barbere uønsket hår fra ansiktet. I ca 4000 f.Kr., ble sugaring praktisert som et hår-fjerning teknikken, og gullbarberhøvler ble funnet inne i gamle egyptiske graver. På 1700-tallet i Nord-Amerika, kvinner brukte lut på en lignende måte kvinner i dag bruker produkter som Nair - å brenne håret vekk. Voksing, basert på sugaring, dukket opp i Nord-Amerika på 1960-tallet, og i 1981 ble en hårfjerning krem ​​trygt for ansiktet oppfunnet.

typer

De mest trygge og naturlige hårfjerning teknikker inkluderer tweezing, barbering og sugaring. Selv om voksing anses generelt trygt, kan det være tilsetningsstoffer i voks som skader miljøet eller huden din. Selv om barbering anses å være trygge og smertefritt, håret vil vokse tilbake flere dager etter barbering. Tweezing kan holde uønsket hårvekst i sjakk for mer enn en uke, men det kan være en smertefull og langtekkelig prosess. Sugaring er litt mindre smertefullt enn pinsett og varer inntil 3 måneder. Sugaring kan gjøres i komforten av ditt eget hjem eller på en salong, men alltid spørre hva sugaring pasta er laget av før forutsatt at det er naturlig. Noen salonger kan inneholde konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer i sin sugaring lim som er skadelig for huden din eller miljøet.

fordeler

Sugaring lim kan gjøres hjemme ved hjelp av 4 deler sukker til en del honning og legge saften av en halv sitron. Oppvarme blandingen over ovnen inntil blandingen er en sirupaktig konsistens, og sukkeret er smeltet. Ikke brenn sukker mens oppvarming. Fjern blandingen fra ovnen og la den avkjøles før det er en varm, men behagelig temperatur for huden din. Bruk en slikkepott eller annen omrøring verktøy for å påføre et tynt lag av sugaring lim til huden din. Ta en tynn stripe av lys lerret og legg på toppen av sugaring lim. Gni kraftig og vent ett minutt for sukker for å kjøle seg ned. Når sukkeret er avkjølt litt, hold huden stram med en hånd mens du trekker lerretet raskt i en sveip, mot retningen som håret vokser. Gni huden din med aloe å berolige den etter sugaring.

Misforståelse

Selv om laser hårfjerning er trygt av de fleste leger og helse samfunnet, har lammende kremer som gis til pasienter før sine rutiner vært kjent for å forårsake koma og død. Selv om dette er en svært sjelden forekomst og ble ikke som et direkte resultat av laser hårfjerning, tilsetningsstoffer i disse numbing kremer ble ikke riktig godkjent av FDA og inneholdt farlige tilsetningsstoffer som forårsaket alvorlige reaksjoner hos flere personer i løpet av de siste årene.

Advarsel

De hårfjerning metoder diskutert her er ment å fjerne små flekker av uønsket kroppshår eller ansiktshår og er ikke nødvendigvis godkjent for bruk i hodebunnen eller genitalia. Hvis du har opplevd en reaksjon fra kremen gitt til deg før eller under en laser hårfjerning økt, snakke med en lege umiddelbart. Hvis du opplever et utslett eller reaksjon fra noen av de teknikker som omtales her, bør du oppsøke lege umiddelbart. Ikke bruk sugaring oppskriften hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene som er oppført. Alltid vente på voks eller sugaring lim avkjøles litt etter oppvarming for å unngå brannskader.

Related Posts