Hva er en naturlig hår vask uten å bruke Shampoo?

June 17 by admin

Hva er en naturlig hår vask uten å bruke Shampoo?


Uansett hva din håret tekstur, må den vaskes. Noen velger å vaske håret hver dag, mens andre vasker det annenhver dag for å hindre at den tørker ut. Det er bokstavelig talt tusenvis av hår produkter, inkludert sjampo og balsam som er på markedet.

Men flere ønsker å ta en naturlig tilnærming til personlig pleie. Det er mulig å få rent, sunt hår uten bruk av sjampo i det hele tatt.

Naturlig Eddik Wash

Eddik som en hårvask har vært brukt siden dagene av romerne, og var populær i det 19. århundre som et toalett. Vaske håret med eddik sies å fjerne oppbygging og rester fra hår sjakter og gi håret en sunn glans med færre floker.

Bruk eple cider eddik. Det foreslåtte beløpet for langt hår er 1/2 ss. av eddik og en kopp vann. Bland grundig. Vått hår helt, deretter bruker eddik vask. Skyll og tørk. Etter tørking, vil håret ditt ikke lukter eddik. Det vil føles frisk og ren.

Baking Soda Wash

En annen sjampo fritt alternativ for sunnere hår er å bruke en natron lim. For å gjøre dette, oppløse 1 ss. av natron i nok vann til å lage en tykk pasta. Arbeid lim blandingen inn i røttene av håret ditt bare. Skrubb grundig gjennom hodebunnen og røtter.

Etter bruk, la det sitte i noen minutter for best effekt. Etter dette, noen mennesker velger å følge opp med eddik vask nevnt ovenfor før skylling. Andre bare skyll med vann.

Andre Natural Vasketips

For fet eller fett hår, kan du prøve å bruke naturlig sitron eller lime juice blandet med vann når du vasker håret. Det foreslåtte beløpet er 1 ss. av hver til en kopp vann. Men hvis du bruker eddik vask, bruk den kun på endene av håret ditt i stedet for røttene.

For frizzier hår, tilsett 1 ts. honning til natron blandingen og bruke den. Skyll grundig som vanlig.

For tørr eller kløende hodebunn, prøve å bruke 1-2 ts. (Avhengig av lengden og tykkelsen på håret ditt) av tea tree eller lavendel essensielle oljer til hodebunnen. La det stå i noen minutter før skylling.

Related Posts