Hva er det vitenskapelige grunnlaget for Laser Comb?

October 3 by admin

Hva er det vitenskapelige grunnlaget for Laser Comb?


Hårkur for dette årtusen synes å ha fulgt samme kurs som praktisk talt alt annet: blankere, kulere og dyrere. Sammenlignet med eldre børster, er LaserComb alle disse, og er basert på lyd vitenskap og observasjon.

Origins

Den LaserComb Konseptet er faktisk en utilsiktet biprodukt av laser hårfjerning. Forskning på laser hår stimulering ble forfulgt da det ble oppdaget at hår som kun fikk noen av fjerningen laser lys faktisk vokste tilbake tykkere og sterkere.

laser Funksjon

Hårfjernings og stimuleringslasere er basert på det samme prinsipp: en bølgelengde av laserlyset velges spesifikt for å skade melanin i håret. Den eneste forskjellen er at fjerning lasere koke melanin og drepe hårsekken, mens stimulering lasere bare litt skade den.

Cell Gjengroing

Hårsekker er som muskelvev i at dersom båten treffer bare liten skade, vil kroppen sende ressurser til å reparere det berørte vevet større og sterkere enn det var.

Laserlys

Mens fjerning lasere må være nøye tilpasset hud og hårfarge, er den rød laser lyset fra LaserComb bestemt, men forsiktig nok til å målrette hår melanin uten å skade huden.

sollys

Laser-lys stimulering prinsipp kan også anvendes for sollys, men kommer uten sol hår-skadelige UV-stråling.

Related Posts