Hva er de beste stedene å bo sammen med noen Gangs i California?

June 16 by admin

Hva er de beste stedene å bo sammen med noen Gangs i California?


Ifølge 2008-data, gjengen medlemskap i USA svever på omtrent 1 million medlemmer. California er fortsatt synonymt med gjenger, som gruppene har en tendens til å trives i byer og tettbygde områder av Stillehavet og sørvestlige statene. Som gjengen medlemskap proliferates kriminell aktivitet, vold og narkotika distribusjon, ser på en byens kriminalitet og sikkerhetsrangeringer ofte gir innsikt i sin gjengen befolkningen. Heldigvis for potensielle innbyggere, California tilbyr en rekke byer som tilbyr trygg levende.

Mission Viejo

Beliggende i Sør-California på midtpunktet mellom Los Angeles og San Diego, spenner Mission Viejo rike historie tilbake til sin utvikling av Gaspar de Portola ekspedisjon i 1769. Byen levd kriger, og dets oppdrag ble sekularisert, men det er fortsatt et trygt og økonomisk velstående lokasjon. Morgan Quinto Press - en publikasjon som rangerer statlige egenskaper som kriminalitet, utdanning og helse - navnene Mission Viejo den fjerde sikreste byen i USA. I dette aspektet, outranks byen alle andre i California. Som i 2009, beskyttet Orange County Sheriff Department Mission Viejo 100,242 innbyggere, med kriminalitet typisk to tredeler under statlig kriminalitet og omtrent halvparten lands kriminalitet. Mission Viejo offisielle nettsted skryte av byens kulturelle interesser (for eksempel jazzfestivaler, en folkemusikk-serien og en aktiv Cultural Arts Committee) sameksistens med sine økonomiske styrke, som er styrket av en pågående Community Development Program.

Lake Forest

Lake Forest ligger omtrent seks miles nord for Mission Viejo i Sør-California. På samme generelle trygg rankingliste rapportert av Morgan Quinto Press, faller Lake Forest i posisjon for sjette sikreste byen i USA og andre-sikreste i California. Ifølge byens offisielle hjemmeside, vert Lake Forest kriminalitetsforebyggende programmer som er spesifikke for både nabolag og bedrifter - en anonym hotline for å rapportere gjengen aktivitet (800-NO-gjenger) fungerer som en del av disse programmene. Lignende krisetelefon finnes for graffiti og narkotika. The Orange County Sheriff Department besvarer disse samtalene og serverer Lake Forest er 78,344 innbyggere (som i 2009). Byens næringer omfatter forskning og utvikling, teknologi, industri og detaljhandel. Disse virksomhetene legge til en økonomisk kant til sikkerheten til et lite, grønt samfunn fylt med 20 fellesområdene.

Sunnyvale

De 135,721 innbyggere i sentrale California Sunnyvale nyte en lav kriminalitet, 18 parker, kulturelle attraksjoner, i nærheten høyere utdanning fasiliteter og blomstrende i Silicon Valley næringer (i henhold til byens 2009 offisielle nettstedet data). Sunnyvale hviler innen en time av Stillehavet og innen et par timer med nasjonale skoger og Lake Tahoe.
Ifølge CityRating.com, Sunnyvale voldelige og eiendom kriminalitet per innbygger faller mellom 0,17 og 0,62 ganger landsgjennomsnittet (de fleste prisene faller i 0,20 til 0,30 område). På Morgan Quinto liste, Sunnyvale rangert som det 18. tryggeste byen i landet. I tillegg til kriminalitet kontroll under Sunnyvale Police Department, byen Sunnyvale inneholder en miljømessig bærekraft program og en pågående anti-kriminalitet sentrum utbygging initiativ.

Related Posts