Hva er Cooking verktøyene som brukes for Mixing & Turning?

September 22 by admin

Hva er Cooking verktøyene som brukes for Mixing & Turning?


Blanding og snu mat ingredienser i en pott, har bolle eller skinnpose eksistert siden før arkeologisk dokumentasjon kan bekrefte. The International Guild of Hospitality & Restaurant Managers hjemmeside melder mennesker har brukt skjeer siden den paleolittiske perioden, mest sannsynlig skjeer laget av skjell og naturlige objekter. Mange kjøkkenutstyr og verktøy blanding og snu, noen av verktøyene inkluderer elektriske miksere, brød maskiner, blandemaskiner, visper, eggbeaters, spatler og, selvfølgelig, skjeer.

elektriske blandere

Elektriske blandere består av håndholdte miksere eller stå miksere. Stand miksere noen ganger fungere som både en håndmikser og en mikser som har et fundament og kan brukes håndfri. Et stativ blandebatteri har en base på som en beholder sitter og en mikser som enten kobler eller vippes opp slik at bollen skal fjernes eller settes inn. En elektrisk hånd blandebatteri kan kjøpes billig på rabatt butikker og noen dagligvarebutikker. Stand miksere er dyrere. Prisøkninger basert på mikser alternativer, for eksempel flere boller og vedlegg. Elektriske blandere har ulike hastigheter for ulike blandings behov.

Brød maskiner, Blande og Kinne

Brød maskiner tilbyr en knaing eller blending funksjonen. Du kan la maskinen utføre miksing og baking eller og du har muligheten til å fjerne deigen til å lage mat på en annen måte. Blande har mange alternativer som for eksempel plast eller glass, noen ganger kalt en krukke. De blender også forskjellige mengder av blader, hell eller nonpourable tuter og forskjellige hastigheter for å blande behov. En blanding og snu verktøyet ikke lenger vanligvis benyttes er en Kinne. En av de første patenter registrert for en Kinne var i 1828 i Spania. Elektriske Kinne er tilgjengelig på spesialforretninger for de som fortsatt ønsker å lage sine egne smør.

Visper og eggbeaters

Whisks kalles tråd pisker. Verktøyene er produsert i ulike former og størrelser som brukes for forskjellige matvarer. Whisks har et håndtak med en samling av formet tråd, plast eller tre løkker ved enden. Når matvare ingrediensene er blandet med en visp, blir luft piskes inn i blandingen. Eggbeaters er håndholdte mekaniske enheter som inkluderer et håndtak og tannhjul og roterende metall sløyfer som en elektrisk håndmikser uten elektriske komponenter. Håndtaket er raskt slått og looper mikse og slå mat ingredienser holdt i bolle eller beholder.

Spatler og skjeer

Noen omtaler en slikkepott som en turner. Brukes vanligvis for å vippe og dreie flate matvarer som pannekaker, stekt egg eller hamburgere, spatler har lange håndtak og en flat platelignende funksjon på slutten. Skjeer predate alle andre blande og snu redskaper. The International Guild of Hospitality & Restaurant Managers nettside melder at arkeologiske bevis gir dokumentasjon av skjeer produsert av romerne datert til det første århundre. Skjeer av alle størrelser og materialer, slik som tre, plast og metall, blir brukt til å blande og slå mat i beholdere.

Related Posts