Hva er årsakene til fet kvinners hår?

July 11 by admin

Hva er årsakene til fet kvinners hår?


Fett hår har en fet utseende og kan også være flat og trevlet utseende. Fett hår er et vanlig problem blant kvinner, og det kan være vanskelig å kontrollere og stil. Håret blir fettete når det er en overproduksjon av talg. Sebum er et naturlig stoff i kroppen som holder håret smidig og myk. Uavhengig av årsaken til fett hår, er det direkte knyttet til overdreven sebum produksjon.

hormonell ubalanse

Ifølge nettstedet WrongDiagnosis, kan en hormonell ubalanse føre til fett hår. Hormonelle endringer forårsaker fett hår vanligvis skje i løpet av puberteten.

seboreisk eksem

Seboreisk eksem er en kronisk betennelsessykdom i huden. Greasy skalering og gule crusted flekker i hodebunnen er forårsaket av denne medisinsk tilstand. Når det vises på hodebunnen, viser det seg først i små flekker og gradvis blir verre.

genetikk

Kvinner kan ofte ha en genetisk predisposisjon for fet eller fett hår. En eller flere foreldre eller besteforeldre kan ha tilsvarende fett hår. I dette tilfelle, siden det ikke er noen underliggende tilstand som skal behandles, hårpleieprodukter formulert spesielt for fet eller fett hår skal brukes for å regulere tilstanden.

Uriktig bruk av produkter

Kvinner kan få fet eller fett hår ved hjelp av hårpleieprodukter feil. Dette vil føre til at håret blir fettete rett ved hodebunnen og kan eller ikke kan føre til fet langs hårstrå.

feilaktig rengjøring

Hvis håret ikke er skikkelig rengjort, kan kvinner oppleve fett hår. Hvis håret ikke vaskes eller skylles med jevne mellomrom og grundig, kan dette resultere i en oppbygging av fettprodukter, smuss og olje, noe som gjør tilstanden av fett hår verre.

Related Posts