Hva du trenger å vite om ferie til Hawaii

May 27 by admin

Hva du trenger å vite om ferie til Hawaii


Kjent som "Aloha State," Hawaii ligger i det sentrale Stillehavet. Den har seks store øyer å besøke: Hawaiis Big Island, Maui, Lanai, Molokai, Oahu og Kauai. Hver øy har sitt eget sett med unike opplevelser, enten det er å utforske Volcanoes National Park på Big Island, noe som gjør turen langs Hana Highway i Maui eller surfe bølger på Oahu er North Shore.

Beste tid å reise

Hva du trenger å vite om ferie til Hawaii

Hawaiis temperaturer gjennomsnitt 75-85 grader året rundt.

Passatvindene holde øyene varm og gjør Hawaii et godt sted å besøke hele året. Med en gjennomsnittlig temperatur på mellom 75 og 85 grader Fahrenheit, er sommer antrekk et must å pakke, men du bør ta med en jakke for kjøligere kvelder.

pass

Hva du trenger å vite om ferie til Hawaii

Som den 50. stat, amerikanske borgere ikke trenger pass for å besøke Hawaii med mindre de planlegger å besøke et annet land etter deres tur. Besøkende fra utenfor USA trenger et pass.

Valuta

Den amerikanske dollaren er valutaen som brukes i Hawaii. Ifølge Hawaii Visitors and Convention Bureau, kredittkort er allment akseptert, og det er nok av minibanker i hele øyene.

Tidsforskjell

Etter Hawaii Standard Time, er statens tiden fem timer bak Eastern Standard Time og to timer bak Pacific Standard Time. Staten har ikke observere sommertid, noe som betyr at det er en ekstra time forskjell mellom mars og november.

State Capital

Hva du trenger å vite om ferie til Hawaii

Honolulu, statens hovedstad, ligger på øya Oahu. Honolulu International Airport er statens største flyplass, og er en god portal til alle øyene. Reise med fly er den beste måten å reise mellom øyene. Alle store innenlandske operatører og mange internasjonale operatører har flybilletter til Honolulu International Airport, og det finnes også direktefly til Maui, Kauai og Big Island fra det kontinentale USA

Språk og Toll

Hva du trenger å vite om ferie til Hawaii

Hawaiian og engelsk er de to offisielle språkene i Hawaii. The Hawaiian alfabetet har bare 13 bokstaver. Aloha, som betyr "hei" og "farvel", er funnet i hele Hawaii kultur som statens bebor dele sin kjærlighet til sine hjem og kulturarv med besøkende.

Related Posts