Hudpleie tips for tenåringer

December 8 by admin

Puberteten kan være en stressende tid av livet, og enda mer så når en tenåring huden begynner å vise tegn på kviser, hudormer, røde nupper og whiteheads. Disse små irritasjonsmomenter kan være en indikasjon på akne. Vanligvis bryter en tenåring hud ut fordi oljekjertlene begynner å produsere mer olje i puberteten. Dette bidrar til problemet hud, og gutter lider mer fordi deres hud inneholder mer olje jentas hud. Heldigvis kan riktig hudpleie bidra til å holde tenårings huden ser sitt beste i denne overgangsperioden.

rensing

Teenage hud bør vaskes to ganger om dagen. Hvis huden er uren, skal en såpe utviklet for å behandle problem hud. En organisk såpe kan være et bedre valg hvis huden er følsom. Når rensemiddel er brukt på huden, bør det skylles grundig av for å fjerne alle spor av såpe. En snerpende bør brukes etterpå hvis huden er fet å ytterligere rense den. Lett Trykket bør alltid brukes for å unngå å stimulere olje glands å produsere mer olje.

Fuktighetskrem og sminke

Skin påvirket av puberteten bør fuktes med et oljefritt produkt. Hvis huden er på den følsomme side, bør fuktighets ha noen parfyme lukt, som anvendelse av et slikt produkt kan forårsake en allergisk reaksjon. Dette gjelder for ansikt sminke også, og det også bør være oljefri.

acne Treatment

En kvalifisert hudlege beste behandler alvorlige tilfeller av akne. Mindre alvorlige tilfeller av akne kan holdes i kontroll ved å gå til en kvalifisert estetiker for behandling, man følger en streng hudpleie, og bruke produkter laget for dette formålet. Disse produktene kan finnes i form av såper, gels, kremer eller kremer; anvisningen på pakken bør alltid følges nøye. Bare en profesjonell utøver skal utføre utvinning av kviser. Hvis et forsøk på å trekke ut væske fra en kvise er feil eller tidlig i gang, kan et arr eller en infeksjon føre til.

Sun Protection

Solbeskyttelse er viktig i alle aldre. Beskytt huden mot solens stråler ved å unngå soleksponering når solen er på sitt sterkeste (mellom kl 11 og 15:00), ved å bo ute i solen så mye som mulig, ved å bruke klær som skjerme huden mot solen, og ved å iført en solkrem som gir beskyttelse mot UVA og UVB stråler. Solbriller gir ekstra beskyttelse mot solen.

Kosthold

Drikk åtte 8-unse glass vann om dagen og spise frisk frukt og grønnsaker for å rense kroppen din og bidra til å holde huden fri for urenheter. Det er ikke nødvendig å fjerne stekt mat eller sjokolade fra kosten din. I motsetning til det mange tror, ​​trenger disse matvarene ikke føre til kviser; du kan nyte dem i moderasjon.

Related Posts