How-To 30s frisyrer

June 28 by admin

Kvinner styling håret på 1930-tallet ikke har nesten de samme verktøyene eller produkter til bruk på håret som kvinner i dag. En pin-curl sett var en måte kvinner stylet håret i løpet av den aktuelle tiåret. Personen legge til pin-curl satt til håret kan selv begynne styling prosessen over natten og vikle håret før du sovner, slik at håret tørke. Nå lager et "30s frisyre kan gjøres i løpet av et par timer når du bruker riktige produkter og teknikker.

Bruksanvisning

1 Fukt håret jevnt.

2 Påfør hårgelé. Klem om en kvart stor mengde hårgelé i dine hender. Bruk mindre hvis du arbeider med kort hår. Gni hendene sammen for å belegge hendene med produktet. Arbeid hendene gjennom håret, slik at produktet er jevnt fordelt fra rot til tupp.

3 Gre ut håret. Bruk en fin-tann kam for å gre håret rett ned. Deretter gre håret til ønsket del.

4 Opprett første pin curl. Separer en 1-tommers diagonal seksjon nærheten av et av templene. Gre seksjon bort fra hårfestet til å jevne den delen fra rot til tupp. Deretter bruker fingrene til å skape en pin curl. Clip curl til hodet.

5 Sett hele håret i pin krøller. Du kan velge å veksle den retningen du setter krøllene som du jobber deg nedover hodet, avhengig av den endelige utseendet du prøver å oppnå. Se tips nedenfor for mer informasjon om hvordan du justerer stil.

6 La håret tørke helt etter at du er ferdig med å sette håret i pin krøller. Det er meget viktig at håret er helt tørr. Hvis det er enda litt fuktig finalen stilen vil ikke vare.

7 Fjern klipp fra håret ditt.

8 Fullfør utseendet. Bruk enten en kam for å skape en strammere '30 frisyre eller en grooming børste for å løsne krøllene for en mer leken frisyre.

Hint

  • Utseendet på pin krøller vil variere basert på flere faktorer, som for eksempel den retningen du krølle håret og måten du børste eller gre håret ut etter at den tørker. For eksempel, hvis du veksle retning av pin krøller, skaper det en "S" formet bølge i håret i motsetning til de mykere krøller du vil se om du krølle håret i én retning. På grunn av dette, må du kanskje forsøke noen forskjellige varianter av '30s frisyre til du finner den perfekte for deg.

Related Posts